Oli & Carol rubber speelgoed

Badspeelgoed bootje

Rubber speelgoed is de specialiteit van het hippe merk Oli & Carol. Het merk komt uit Barcelona en al het speelgoed wordt gemaakt uit 100% pure natuurrubber van de Hevea boom. Oli & Carol is nog een vrij nieuw merk, maar wij zijn nu al fan! Want wat een mooie producten maken ze!

Geliefd kraamcadeautje

Oli & Carol gebruikt voor haar producten enkel 100% natuurrubber. Hierdoor is het speelgoed volledig veilig om op te kauwen, knabbelen of in te bijten. En dat is wel zo’n fijn idee! Niet voor niks zijn de producten van Oli & Carol inmiddels één van de meest geliefde kraamcadeautjes. Zet ze op jouw wensenlijstje of geef ze aan de newborn wanneer je ergens op kraamvisite gaat. Succes gegarandeerd.

Lees ook: Leuke kraamcadeaus voor een jongen

Oli & Carol schoon en veilig

Ze hebben de functie van bijtspeeltje, maar zijn ook nog eens heel mooi om te zien. Al voordat je baby ermee kan spelen, zijn de producten van Oli & Carol dan ook al uitermate geschikt als babykamer accessoire. Fijne bijkomstigheid is ook dat ze volledig veilig en schoon mee in bad kunnen. Dit in tegenstelling tot veel andere rubber speelgoed. In de items van Oli & Carol zitten namelijk geen gaatjes en alles is gemaakt uit één stuk. Hierdoor kan er geen water in het speeltje komen en is en dus gaan mogelijkheid dat het vieze badwater achterblijft in het speelgoed en zo schimmels en andere vieze bacteriën vasthoudt. Schoon en veilig dus en daar houden we van! Daarnaast hebben alle speeltjes een prachtige kleur, gemaatk van 100% natuurlijke kleurstoffen.

Design en natuur

Enkele jaren geleden werd dit merk opgericht door 2 zussen die houden van design en natuur. Zo ontstonden er producten die geweldig zijn om te zijn en ook nog eens geproduceerd worden op een duurzame manier waarmee liefde voor de natuur steeds in het achterhoofd gehouden wordt. Er wordt gebruik gemaakt van enkel veilige, natuurlijke kleurstoffen en alles wordt met de hand geschilderd. Oli & Carol haar designs zijn gebaseerd op de jaren 60/70 en worden voorzien van de meest prachtige kleuren. Vaak zijn het felle, monochrome kleuren, maar je vindt ook speelgoed in natuurtinten als zacht roze en crème.

Lees ook: Kid O interactief speelgoed

100% natuurlijke materialen

Al het rubberen speelgoed wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber van de Hevea bomen uit Maleisië. Hierdoor zijn alle producten veilig om in te bijten en op te kauwen. Daarnaast is Hevea rubber eco friendly, duurzaam en ook nog eens biologische afbreekbaar. Alle ontwerpen zijn vrij van PVC, BPA, nitrosomine en ftalaten.  Al met al dus super veilig voor kinderen! Maar bovenal leuk en heerlijk om in te bijten en mee te spelen. Shop je hele collectie badspeeltjes eenvoudig vanuit je luie stoel bij elkaar op Dreumes enZo. Wist je trouwens dat zij een geweldige gratis inpakservice hebben?

Badspeelgoed eend

 

Follow us!

PinIt