Little Dutch Speelgoed

Little Dutch Speelgoed? Jazeker, speelgoed! Houten Speelgoed nog wel. Little Dutch is natuurlijk bekend om haar geweldige collectie babyproducten. Onderverdeeld in super leuke collecties, is er voor iedere smaak wel iets te vinden.

Speelgoed Little Dutch

De collecties van Little Dutch zijn zo gemaakt dat ze allemaal met elkaar te combineren zijn. Zo creëer je rust en eenheid in de Babykamer. Maar wist je ook al dat Little Dutch heel gaaf bijpassend speelgoed heeft? Zo is het speelgoed vanaf dat je kindje net geboren is al leuk om te kopen of op je lijstje te zetten als bijvoorbeeld super leuk kraamcadeau. Little Dutch speelgoed is namelijk niet alleen leuk om mee te spelen, maar past de eerste periode van je kindje zijn leventje ook geweldig als Babykamer Accessoire op een plankje boven de commode of op de kast. Het speelgoed is namelijk verkrijgbaar in hetzelfde dessin en kleuren als je zorgvuldig gekozen andere babyuitzet van de Little Dutch series.Hoe leuk is dat? Ga bijvoorbeeld voor de Houten Blokkentrein of de Houten stapelblokken.

Speelgoed van Little Dutch bevatten stuk voor stuk leerzame elementen en mooie prints. Het is ideaal voor het ontwikkelen van de motoriek en het leren van spel. Daarnaast staan ze dus ook nog eens heel erg gaaf als decoratie in de babykamer en kan dus al vanaf het prille begin gebruikt worden. Al ver voordat je er ook echt mee kan spelen.
Little Dutch speelgoed is afgestemd op haar verschillende collecties en daarom heel leuk om cadeau te geven als kraamcadeau of bijvoorbeeld de eerste verjaardag van je kindje.

Little Dutch speelgoed is gemaakt van hout en makkelijk te reinigen met een zachte, vochtige doek. Daarnaast is het maatschappelijk verantwoord en kinderarbeid vrij geproduceerd.

Follow us!

PinIt