Little Dutch Lakens en dekens

Little Dutch Babylakentje

Babylakentjes zijn een onmisbaar item om het bedje van je kind op te maken en er een geborgen en veilige slaapplek van te maken.
Zowel de wieglakens als ledikantlakens van Little Dutch zijn van een hoogwaardige kwaliteit en met veel liefde en aandacht gefabriceerd en ontworpen. Ze zijn van 100% katoen en makkelijk te wassen. Naast dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn, zijn ze ook nog eens hip en stijlvol. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Combineer ze met de babydekentjes van Little Dutch uit dezelfde collectie.  Ga zo voor een perfecte match. Van de meeste prints zijn ook nog andere mooie, bijpassende babykamer accessoires verkrijgbaar.
De lakentjes voor het ledikant zijn qua afmeting net iets groter dan een wieglaken. Voor de reiswieg van je kinderwagen gebruik je ook een wieglaken.

Babydeken Little Dutch

Of je ze nu gebruikt als wiegdeken, ledikantdeken of als kinderwagen dekentje, de Babydekens van Little Dutch zijn heerlijk zacht en zien er prachtig uit. Bovendien zijn alle dekentjes van Little Dutch uitgebreid getest. Een dekentje van Little Dutch heeft een Tog waarde van 1.6 dit houdt in dat de dekens getest zijn op hun luchtdoorlaatbaarheid en een goede score hebben ontvangen. Het is belangrijk dat een babydeken goed lucht kan doorlaten, mocht je baby onverhoopt toch onder het dekentje terecht komen.

Kinderwagen Dekentje

Wiegdekens kun je gebruiken in het bedje van je baby, maar zijn ook goed geschikt voor in de reiswieg van de kinderwagen. Ze hebben een afmeting van 75×100, zo kun je je kindje lekker warm inpakken. Leuk om af toe eens af te wisselen met de babydeken die je in de wieg hebt liggen. Zo heb je zowel in de Kinderwagen als in de babykamer af en toe een nieuwe look!

Follow us!

PinIt