Djeco Kraamcadeaus

Kraamcadeaus. Je bent zwanger en over niet al te lange tijd zal je jouw wondertje in je armen mogen nemen. Je stapt de kraamtijd in. Bij deze periode hoort ook het in ontvangst nemen van kraamcadeaus. Helemaal leuk natuurlijk! Waarschijnlijk heb je er al veel over nagedacht en je heerlijk verlekkert bij allerlei prachtige baby spulletjes. Heb je bijvoorbeeld ook al gekeken bij de uitgebreide collectie Djeco speelgoed baby?

Kraamcadeaus wensenlijstje

Er is op het gebied van kraamcadeaus zoveel te koop, dat je kraambezoek vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Help ze door het opstellen van een kraamcadeau wensenlijstje. Voorkom dat je straks opgescheept zit met een kast vol te kleine kleertjes, een berg aan nachtlampjes en een bonte verzameling aan knuffels die absoluut niet passen in de door jou zo zorgvuldig ingerichte babykamer. Laat je voor het opstellen van de voor jou perfecte wensenlijst inspireren en kijk wat het beste bij jou past. In deze blog de mooiste Djeco kraamcadeaus op een rijtje!

Lees ook: NIEUW: Djeco babyspeelgoed

Djeco speelgoed baby

Djeco speelgoedDe collectie van Djeco is uitgebreid. Heerlijk om eens rond te neuzen wat dit mooie merk allemaal te bieden heeft. Zeker ook op het gebied van kraamcadeaus kan je je hart ophalen. Zo heeft Djeco heel mooi babyspeelgoed, waar jouw kleintje al snel mee uit de voeten zal kunnen. Kenmerkend voor Djeco is dat alle producten prachtig zijn vormgegeven. Daardoor misstaat Djeco speelgoed dan ook zeker niet als Babykamer accessoire totdat je kindje oud genoeg is om er mee te gaan spelen.

Djeco speelgoed 1 jaar

Trekfiguren Djeco

Djeco heeft fantastisch mooi houten speelgoed waar jouw baby vanaf ongeveer 12 maanden makkelijk mee uit de voeten kan. Tot die tijd zet je mooi vormgegeven item als mooie babykamer accessoire neer in de babykamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trekfiguur? Heerlijk nostalgisch en een echte musthave voor iedere hippe baby van nu. Djeco biedt een uitgebreide collectie trekfiguurtjes aan. Variërend in prijs en uiterlijk, maar allemaal even prachtig om te zien en heerlijk om mee te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de trekdieren met bijzondere namen zoals trekpoes Neko, trekkonijn Roulapic of trekvos Scouic?  Stuk voor stuk een heel hoog schattigheidsgehalte en een unieke kleurcombinatie. Ze lopen heerlijk soepel en daardoor makkelijk voor de kleinsten om al mee te spelen.

Djeco trekdieren

Djeco baby Artychou poppetjes

Ken jij ze al? Djeco heeft ontzettend leuke poppetjes voor peuters om mee te spelen. De Artychoupoppetjes zijn gevuld met lucht. Grappige, kleurrijke poppetjes waar je kindjes vanaf een ongeveer 18 maanden heerlijk mee kan gaan spelen. Bedenk samen leuke verhalen of beeld wat uit aan je kindje. De mogelijkheden met de Artychoupoppetjes zijn eindeloos. Ze staan super leuk als babykamer accessoire en kunnen zelfs vanaf hele jonge leeftijd als badspeeltjes dienst doen. Leuk als cadeautje om de fantasie van baby te ontwikkelen. De Artychou poppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende families. Kies voor de familie Chounuts of de Patachou familie. Of gewoon beiden, want voor de prijs hoef je het niet te laten!

DJECO Artychou Chounuts Poppetjes 18mnd

Lees ook: Djeco Artychou babypoppetjes

Djeco babypuzzels

Ook ontzettend leuk zijn de babypuzzels van Djeco. Djeco heeft al puzzels voor baby’s vanaf 12 maanden. Deze houten puzzels zijn zogenaamde knoppuzzels en zo oefen je samen met je kindje de fijne motoriek. Maar dat niet alleen! Met de babypuzzels van Djeco leer je je kindje spelenderwijs de dieren, kleuren en geluiden kennen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Djeco Houten geluid puzzel Woof, mooie houten puzzel met gedetailleerde plaatjes en leerzaam. Leg het diertje op zijn plek en hoor welk geluid zij maken.

Djeco stapelblokken

Babu Bloki stapelblokken

Djeco stapelbokken baby Bloki

De blokkentorens van Djeco zijn leerzaam en fantastisch om te zien. Ga voor de baby bloki Djeco, in prachtige pasteltinten. Bedrukt met mooie, vrolijke diertjes en garant voor urenlang speelplezier. De diertjes doen alledaagse dingen, zoals eten, slapen, lezen en muziek maken. Op ieder blok staan figuurtjes om te tellen en het juiste cijfer erbij. Leer samen tellen terwijl je probeert een zo hoog mogelijke toren te maken! De blokkentoren bestaat uit 10 stevige kubussen die gemaakt zijn van stevig karton. Spelen met de blokkentoren doet je kindje al vanaf ongeveer 12 maanden, maar door de mooie vormgeving doet deze blokkentoren het zeker goed als prachtig kraamcadeau.

 

 

 

Follow us!

PinIt