Ledikantlakentjes van Jollein

De ledikantlakentjes van Jollein zijn allemaal gemaakt van 100% katoen. Jollein levert al vele jaren prachtig mooi bedtextiel voor je kindje. Een ledikantlaken heeft een net wat groter formaat dan een wieglakentje en zijn om te gebruiken in het ledikantje van je kindje. Maak het kinderbedje mooi op met één van deze prachtige lakentjes van Jollein en ga voor een mooi, bijpassend ledikantdeken voor de wat koudere dagen.

Ledikantlakentje Jollein

Een mooi ledikantlakentje is onmisbaar voor je babyuitzet. Omdat je kindje hier direct onder ligt, is het verstandig om meerdere lakens aan te schaffen. Bij ongelukjes kan je dan meteen het bedje verschonen met een nieuw setje. Jollein heeft een uitgebreid assortiment ledikantlakentjes. Mix & Match en maak zo van het bedje het stralende middelpunt van de kinderkamer. De ledikantlakens van Jollein laten zich door hun tijdloze uitstraling en mooie kwaliteit goed matchen met veel andere babykamer accessoires.

Jollein Babyverzorging

Jollein heeft een heerlijke collectie om je kindje op en top te verzorgen. Alles verkrijgbaar in mooie kleurtjes en fijne stoffen. Van zachte badcapes tot eigenzinnige slabben. Of mooie kruikenzakken en slaapzakken om voor jouw baby een veilig en geborgen slaapplekje te creëren. Of wat dacht je van de handige speendoekjes? Raak nooit meer het speentje van je kind kwijt in het bedje, de box of kinderwagen.

 

Follow us!

PinIt