DJECO Baby poppetjes

Djeco artychou

DJECO Artychou Bolidachou 18 mnd+

DJECO Artychou Collectie

Ken jij ze al? Djeco heeft ontzettend leuke poppetjes voor peuters om mee te spelen. De poppetjes uit de Artychou Collectie zijn gevuld met lucht. Hierdoor zijn ze geschikt voor jonge kinderen en kunnen ze zelfs als badspeelgoed dienen! Leuk als cadeautje om de fantasie van peuters te ontwikkelen. De poppetjes zijn voor peuters vanaf 18 maanden. Je shopt deze leuke poppetjes bij Dreumes enZo.

 

Chounuts

DJECO Artychou Chounuts Poppetjes 18mnd+

DJECO Artychou Familie Chounuts

DJECO Artychou Familie Chounuts uit de Artychou collectie van Djeco zijn grappige, kleurrijke poppetjes waar de kleine peuter leuke verhalen mee kan bedenken. De Chounuts familie bestaat uit een mama, een papa en een zoon en nemen je mee in een fantasiewereld. De poppetjes hebben de vacht en oren van een aap en een schattig staartje.

DJECO Artychou Patachou Poppetjes 18mnd+

DJECO Artychou Familie Patachou

DJECO  Familie Patachou uit de Artychou collectie van Djeco zijn grappige, kleurrijke schaapjes. Met deze leuke schaapjes kan je kleine peuter de leukste verhalen bedenken. De Patachou familie bestaat uit een mama, een papa en een zoon. De poppetjes hebben de vacht en oren van een schaap.De poppetjes zijn gemaakt van BPA vrij materiaal, het is niet erg als je peuter dit poppetje een keer in de mond stopt. Artychou is een complete poppen familie uit de keuken van Djeco, steeds weer worden de poppen uitgebreid met huisjes, voertuigen en meer varianten. Leuk om te sparen totdat er een heel dorp gemaakt kan worden. De poppen familie werkt perfect om de fantasie te stimuleren en het samenspel. Je bergt ze gemakkelijk weer op en zijn ook fijn mee te nemen. Het materiaal is zeer stevig en niet snel kapot te krijgen. Kijk bij Dreumes enZo voor deze leuke poppetjes.

Ben je op zoek naar meer speelgoed voor kleintjes? Kijk dan ook eens naar de Djeco muziekinstrumenten.

Follow us!

PinIt