Mimirella aus Liebe

Mimirella aus Liebe. Ben jij al bekend met deze baby -en kinderproducten? Wij zijn in ieder geval al langere tijd fan! Kleur, gezelligheid, warmte en speelsheid is weer helemaal terug in de babykamer en kinderkamer van nu. Niks is gek genoeg en het mag allemaal weer gezien worden. Wij worden daar in ieder geval heel blij van, want wat past er nou beter bij kinderen dan kleur, warmte, gezelligheid en speelsheid? Graag vertellen we je in deze blog dan ook wat meer over de producten van Mimirella. 

Bont en kleurrijk

De producten van Mimirella laten menig kinderhart sneller kloppen. De items zijn een kleurrijke en bonte verzameling kaarten, posters, kinderkoffers, buttons, (muur)stickers en nog veel meer voor op de kinderkamer of babykamer. Mimirella aus liebe vertegenwoordigt fantasie, gezelligheid en levensvreugde. Ontwerpen in mooie pastelkleuren en kawaii stijl. Qua kleuren en designs zijn alle producten op elkaar afgestemd en kunnen dus naar hartenlust met elkaar worden gecombineerd. Hoe leuk is dat?!

Lees ook: Babykamer wolken

Hoge aaibaarheidsfactor

De Kinderkamer Accessoires van Mimirella hebben een hoge aaibaarheidsfactor. De Duitse ontwerpster Mirjam maakt gebruik van de kawaii stijl. Hierdoor hebben alle producten een lieve en vrolijke uitstraling en kunnen dus perfect met elkaar gecombineerd worden. De items van Mimirella zijn werkelijk fantastisch om als aankleding te gebruiken in de Babykamer of Kinderkamer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de inspirerende posters van Mimirella. Leuk in een posterlijst, in een bijpassende posterhanger of gewoon op de muur geplakt met masking tape. Alle posters van Mimirella zijn gedrukt op kwalitatief hoogwaardig en stevig materiaal.

Mimirella posters en wandhaken

Posters zijn een fijne en relatief goedkope muurdecoratie voor de kinderkamer of babykamer. Heel gemakkelijk geef je zo op een betaalbare manier sfeer aan het kamertje. Posters wissel je makkelijker dan een hele muursticker of een wand met behang. Hierdoor kan je ook snel weer wisselen als je een bepaalde afbeelding zat bent, of je kindje eigenlijk te oud wordt voor een bepaalde poster.
Ook voor de babykamer kun je posters goed gebruiken. Heel leuk om 2 of 3 bij elkaar passende posters in posterhangers en naast elkaar op een effen geverfde muur te hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze drie geweldige posters? Hang Aap, IJsbeer en meneer Leeuw naast elkaar en het hele kamertje zal vrolijkheid uitstralen.

Mimirella poster ijsbeer Mimirella poster meneer Aap Mimirella poster kleine Leeuw

Om helemaal een gaaf geheel te krijgen, hang je naast deze posters de mooie, bijpassende wandhaakjes op. Zo laat je Aap, IJsbeer en meneer de Leeuw ook daarin terugkomen. Wist je trouwens dat de posterhangers ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren? Niet alleen het bekende hout, wit of zwart. Ga voor de kleur die perfect past bij de rest van het kamertje en de door jou gekozen posters en accessoires en je vormt eenvoudig een heel mooi geheel voor het kamertje.

Mag het iets lieflijker? Dan zal je zeker enthousiast worden van de Mimirella posters van het lammetje, konijntje en hertje. Super gaaf en werkelijk te schattig. En helemaal weer van nu!

Mimirella poster lammetje Mimirella poster hertje

Ook bij deze posters zijn bijpassende wandhaakjes te krijgen. Zijn ze niet geweldig? Maak het compleet geheel met het prachtige Wooly lamb nachtlampje en jouw kindje heeft een gezellig, vertrouwd en lieflijk kamertje om heerlijk in te slapen of te spelen.

Lees ook: Kinderkapstokken in je interieur

Unieke cadeautjes

De producten van Mimirella zijn niet alleen leuk om jullie eigen Babykamer of Kinderkamer mee aan te kleden, maar ook heel erg geschikt als uniek en origineel kraamcadeau of voor een kinderfeestje. Met de producten van Mimirella kan je absoluut aankomen op elk feestje en zal bij zowel de gever als de ontvanger een grote glimlach op het gezicht toveren! Succes gegarandeerd!

Follow us!

PinIt