Jollein Aankleedkussenhoes

Jollein aankleedkussenhoes. Alle aankleedkussenhoezen van Jollein zijn gemaakt van mooie materialen en passen om alle standaard aankleedkussens. Daarnaast zijn ze goed wasbaar en verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en designs.Stem de keuze van je aankleedkussen hoes af op de overige babykamer accessoires om zo een mooi geheel te krijgen. Neem hiervoor eens een kijkje bij bijvoorbeeld de Jollein ledikantlakens of wiegdekens.

Een aankleedkussenhoes is onmisbaar bij je babyuitzet. Allereerst natuurlijk omdat een aankleedkussen zonder hoes helemaal niet lekker ligt voor het tere babyhuidje van je kindje. Daarnaast zal deze plek regelmatig goed smerig worden – vooral bij een jongetje – en heb je dus een hoes nodig van hoogwaardige kwaliteit welke je goed en regelmatig kan wassen.

Zorg er ook voor dat je altijd meerdere aankleedkussenhoezen in huis hebt. Dan kan je altijd makkelijk een schone om je aankleedkussen doen wanneer de andere de was in moet,. Soms zal je zelfs dagen hebben dat je aan twee niet genoeg hebt, dus nog eentje extra is geen overbodige luxe.
Wil je niet na iedere luierwisseling het aankleedkussen te hoeven verschonen? Kies er dan voor om een hydrofiele luier -van bijvoorbeeld ook Jollein voor de perfecte match- onder de billetjes van je kindje te leggen. Ook deze zijn verkrijgbaar in veel verschillende en leuke bijpassende kleuren en designs.

Follow us!

PinIt