Meisjeskamer Inspiratie

Meisjeskamer

Meisjeskamers ideeën zijn er genoeg. Maar welke ga jij nou kiezen voor jouw kleine meid? Welke kleuren vindt de kleine meid het leukst en welke zijn er haalbaar om op te muur te zetten? Is er een thema of wellicht zelfs Disney film waar je meisje helemaal gek van is? Wellicht kun je dit omzetten naar een meisjeskamer idee.

Bij Dreumes enZo brengen we veel tijd door met het rondneuzen in kinderwinkels, maar ook op internet en in tijdschriften komen we vaak de leukste ideeën tegen. Alle Meisjeskamer ideeën verzamelen we hier bij elkaar. We bekijken mooie foto’s en delen deze graag met u, zowel op de website als op onze social media sites. Op de Pinterest pagina van Dreumes enZo vind je ook vaak de leukste ideeën terug om kinderkamer accessoires zelf te maken. Dit hoeven helemaal geen ingewikkelde dingen te zijn. Dus ook de minder creatieve mama of papa kan zelf iets maken voor de kinderkamer.

Voor een meisjeskamer denken de meeste ouders vaak aan roze. Maar kijk ook eens verder naar andere kleuren. Zo kan zacht groen of lichtblauw ook heel mooi zijn. Of probeer eens een leuke kinderkamer muursticker.

Een echte sfeer maker in de meisjeskamer is een mooie lamp voor de kinderkamer. De kinderlampen van Land of Kids worden gemaakt in Nederland, en voor iedere kinderkamer is een geschikte lamp te vinden. Voor de meisjeskamer vinden wij deze roze Dandelion hanglamp echt een juweeltje. Je shopt ‘m hier.

Follow us!

PinIt