Kid O interactief speelgoed

Kid O Myland toys

Kid O Myland huisjes slaapkamer, huiskamer en keuken

Spelen is leren, met die gedachte is Kid O op de markt gebracht. Speelgoed ontworpen om te ontdekken en te leren. Kid O speelgoed stimuleert kinderen keer op keer door middel van kleuren, vormen en materialen, waardoor het creatief spelen eindeloos door kan gaan. En wanneer hun fantasie wordt geprikkeld  tijdens het spelen, zullen ze vaardigheden ontwikkelen die ze hun hele leven zullen gebruiken.

Kid O interactief speelgoed

Kinderen willen eigenlijk maar één ding; nieuwe vaardigheden leren. We kennen het allemaal, een baby die gefrustreerd raakt omdat hij om wil draaien, of die rammelaar wil pakken, die net iets te ver buiten zijn bereik ligt. Een peuter die boos wordt omdat hij “zelluuuf” zijn jasje dicht wil doen. De hele dag door zuigen ze informatie uit hun omgeving op, en worden die kleine hersentjes voorbereid op de volgende stap. We hebben het misschien niet in de gaten, maar tijdens het spelen leren kinderen ontzetten veel! Actie en gevolg, dat is een interessant fenomeen voor kinderen. Kid O toys biedt een mooi assortiment interactief speelgoed, waarmee kinderen hun fantasie en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Kid O Myland toys

Kid O Myland interactieve speelhuisjes

Kid O interactief speelgoed, zoals de Kid O Myland huisjes zijn werkelijk geweldig! Het zijn losse “kamertjes” die op alle mogelijke manieren aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Elke kamer heeft zijn eigen leuke functies, zoals een haardvuurtje wat kan branden als het poppetje op de juiste plek in de huiskamer gezet wordt. Of zachte snurkgeluidjes als het poppetje in bed gelegd wordt in het slaapkamertje. Allemaal herkenbare situaties uit het echte leven, die kinderen naar eigen fantasie na kunnen spelen.

Kid O Myland keuken

Keuken met oplichtend fornuis

In de keuken kan echt gekookt worden, zet het poppetje voor het fornuis en het gaat aan! Is het eten klaar? Ga dan lekker aan tafel zitten en de tafellamp begint gezellig te schijnen. Actie en gevolg spel is ontzettend interessant voor dreumesen en peuters. Wat gebeurt er als ik dit doe? Het kan ze urenlang boeien. De Myland huisjes zijn apart te koop voor €39,95. Ze zitten verpakt in een prachtige stevige cadeau verpakking, en zijn onder andere te koop bij Dreumesenzo

Kid O babyspeelgoed Wobble

Een wobble, of ook wel tuimelaar genoemd is ook een stuk speelgoed wat garant staat voor succes. In de Kid O collectie zitten drie verschillende wobbles, een vos, een wasbeer en een uil. Elk geweldig vormgegeven voor de kleine kinderhandjes en gemaakt in mooie felle kleuren. De wobbles zijn 10x5x5cm en kosten €10,95.

Kid O Wobble toy

Kid O Wobbles, kleine vrolijke tuimeldieren

Een echt musthave is een activiteitenbord. Zo’n bord biedt meerdere functies om de oog- handcoördinatie van baby’s te stimuleren. Drukken, draaien en schuiven zijn onder ander handelingen die verricht moeten worden om het bord te activeren. Het activiteitenbord van heeft een handig handvat waardoor je het makkelijk overal mee naartoe neemt. Het activiteitenbord kost €46,95, een ideaal kraamcadeau!

Activiteitenbord Kid O

Kid O activiteitenbord

Badspeeltjes van Kid O

Ook in bad gaan kan een spelend leermoment zijn. Zeker met dit schattige zeehondje! Het zeehondje blijft drijven op het water, en wanneer je het poppetje op zijn rug zet, gaan de lichtjes aan de onderkant van de zeehond aan. De beweging van het water zorgt voor de intensiteit van het licht, super leuk!

Zeehond badspeeltje Kid O

Kid O badspeeltje zeehond

 

 

Follow us!

PinIt