Babynestje, een fijn cozy plekje voor je newborn!

Een babynestje is een onmisbaar item voor jou en je baby. Hiermee geef je jouw kindje een veilig en vertrouwd gevoel wanneer het net de warmte en geborgenheid van jouw buik heeft verlaten.  Je gebruikt hem zodat je kleintje rustig kan spelen en slapen terwijl jij even je handen vrij hebt. Ze zijn verkrijgbaar in leuke en hippe designs. De cozy nest zet je eenvoudig in de wieg, box, bank of zelfs bij je in bed. Met de touwtjes in de rand kan je het babynestje aantrekken tot het gewenste formaat. Hij is licht en daardoor makkelijk mee te nemen en kan eenvoudig gewassen worden.

Het babynestje is helemaal van nu en erg geliefd in ‘babyland’. En dat is ook niet zo raar, want wat een fijn en onmisbaar product is het!
Het babynestje is in 2003 ontwikkelt in Zweden. In eerste instantie ontwikkelde ze het voor te vroeg geboren kindjes in het ziekenhuis. Het wordt daar ook nog steeds als zodanig gebruikt, maar het is zo’n succes dat het ook een product voor thuis werd. Niet alleen te vroeg geboren baby’s, maar alle pasgeborenen vinden geborgenheid en warmte in dit nestje waarin ze nog heerlijk verder kunnen cocoonen. Het is natuurlijk ook nogal wat als je negen maanden in een warme baarmoeder hebt gezeten en dan alleen moet zien te slapen in een voor jou nog zo’n groot wiegje of moet spelen in een enorme box. Het cozy nest maakt deze overgang makkelijker en fijner voor je kindje. Het babynestje wordt dan ook niet voor niks in Zweden aangeraden door verloskundigen en kraamverzorgers. En nu dus eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

Geborgen

Naast dat het babynest je baby de mogelijkheid biedt om rustig te slapen en te spelen, is hij ook nog eens heel erg praktisch. Doordat hij erg licht is, til je hem zo op als je baby bijvoorbeeld in de box in slaap is gevallen. Zo draag je het babynestje samen met de slapende baby gemakkelijk naar het wiegje wanneer je je kindje liever aanleert in zijn eigen omgeving te slapen, maar blijft je baby wel zich geborgen voelen.
Ook hoeft je niet meer te slepen met zware en onhandige logeerbedjes. Neem het cozynestje mee en je hebt altijd en overal het voor hem herkenbare bedje bij je. Ideaal! Het babynest is eenvoudig in gebruik. Je plaatst hem op een vlakke ondergrond en met het stelkoord kan je het nestje verstellen op het gewenste formaat. Let er wel op dat je kindje altijd met het hoofdje bovenaan bij de ronding ligt en de voetjes aan de kant van het koord. Als je voor het eerste gebruik het babynestje een nachtje bij jezelf in bed neemt, heeft het een nog grotere kans van slagen, omdat het dan jouw vertrouwde geur heeft. Mocht hij vies worden dan is hij meestal eenvoudig in de wasmachine wasbaar. Hou er dan wel rekening mee dat het kan zijn dat je kindje weer even moet wennen, omdat het vertrouwde ‘geurtje’ verdwenen is. Het babynestje is dus absoluut de musthave van dit moment. Naast dat ze super praktisch en onmisbaar voor je baby zijn, zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in veel hippe designs en verschillende kleuren. Vind zo een babynestje dat perfect matcht bij de rest van je Babykamer inrichting.
Mocht je toch niet helemaal vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op voor andere kleursamenstellingen of designs!

Let op: Het slaapadvies blijft om je baby in een eigen bedje, op de rug te laten slapen. Het babynestje kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden, maar zorg er wel voor dat er altijd toezicht is.

Follow us!

PinIt