Leuke kraamcadeau’s voor een jongen

Hoera, er is een jongen geboren! Grote kans dus dat je snel op kraamvisite mag. Maar wat zijn nou de allerleukste kraamcadeautjes voor jongens? In deze blog gaan we op zoek naar de mooiste kraamcadeau’s voor jongens, zodat jij meteen kan shoppen, en de kersverse ouders en baby lekker kan verwennen.

top 10 kraamcadeautjes

de 10 leukste kraamcadeautjes voor jongens

Top 10 kraamcadeau’s voor een jongen

  1. Little Dutch speendoekje Adventure Blue. Een super schattig en zacht doekje in de vorm van een sterretje, met aan de achterzijde een zachte teddystof. Het speentje kan eraan vast gemaakt worden, nooit meer kwijt!
  2. Little Dutch vormenstoof blauw. Een vormenstoof bevordert de hand- oog coördinatie en is altijd een succes bij kleine kinderen, de urenlang zoet kunnen zijn met dingetjes ergens in stoppen en er weer uit halen.
  3. A Little Lovely Company nachtlampje T-Rex dinosaurus. Want ja, jongens houden gewoon van dino’s 🙂
  4. Little Dutch Commodemandje. Voor het opbergen van alle spulletjes die je bij het verschonen en verzorgen van de baby nodig hebt. Mooi van stof met een leuk printje.
  5. Eef Lillemor melamine bekertje met een schattige ijsbeer. Voor straks, als de baby een peuter is.
  6. Loopfiets/scooter van Indigo Jamm. Geweldige vintage houten scooter met zwenkwieltjes waar de kleine jongen lekker mee door het huis kan scheuren. Een ideaal kraamcadeau voor jongens.
  7. Little Dutch blokkentrein. Een driedelige houten blokkentrein met losse blokken met cijfers om spelenderwijs te leren tellen.
  8. Eef Lillemor melamine kommetje. Gezellig om de pap uit de eten of lekkere stukjes fruit.
  9. Little Dutch Knuffeldoek ster. Een heerlijk zachte knuffeldoek met flapjes om lekker mee te tutten.
  10. A Little Lovely Company dinosaurus nachtlampje Bronto. Handig met timer om veilig mee in slaap te vallen.

Leuke kraamcadeautjes voor een jongen

Hopelijk ben je zo een beetje op weg geholpen en hebben we je genoeg inspiratie gegeven voor het vinden van het leuke kraamcadeautjes voor een jongen. Ben je er nog niet helemaal uit dan staat het cadeau wat je zoekt misschien wel op de pagina kraamcadeau van Dreumesenzo.nl.

Ben je zelf zwanger en op zoek naar inspiratie voor de babykamer? Lees dan ook onze inspiratie blogs

Little Dutch adventure blue

Inspiratie beeld Blue adventure little Dutch

Follow us!

PinIt