Kussens in de Kinderkamer

Kussens kinderkamer Petit Monkey

Kinderkamer kussen Petit Monkey

Eigenlijk is er niks leuker dan je met zorg en liefde gecreëerde Kinderkamer helemaal af te maken met gave kussens. Sierkussens in de Kinderkamer geven het kamertje namelijk altijd net de juiste finishing touch en zorgen voor warmte en gezelligheid.

Variatie aanbrengen

Het is niet altijd even simpel om de juiste kussen te kiezen voor de Kinderkamer. Leuk is het om wat variatie aan te brengen. Dat kan natuurlijk op kleur, maar denk ook een aan vorm, materiaal en dessin. Ga lekker voor verschillende kleuren, prints, stoffen en vormen. Kijk wel altijd of het past bij de rest van het kamertje. Hou daarbij vast aan het door jou eerder gekozen kleurpalet voor de kamer en dan komt het goed.
Zorg allereerst dat de kussentjes afgestemd zijn op de overige kleuren in de kamer. Kijk naar het bedtextiel, de muren en de overige Kinderkamer accessoires.

Je zal zien dat het vooral leuk is om te werken met spannende combinaties, verschillende lagen en contrast gebruik in je keuze voor de kussens. Neem bijvoorbeeld wat stoere prints en figuurkussens en wissel deze af met een paar effen kussen van verschillende stoffen. Zo voorkom je dat het één grote, drukke bedoeling wordt en creëer je een geheel.

Lees ook: Kinderkamer inspiratie Lila Lavendel kleur

Nieuwe kinderkamer kussens van Petit Monkey

Veel baby’s en kinderen zijn gek op kussens in de vorm van een voorwerp of dier. Neem dan ook zeker eens een kijkje bij de verschillende, nieuwe figuurkussens van Petit Monkey. Wat dacht je bijvoorbeeld van Fish, Mermaid, Seahorse en Shell? Perfect in een gaaf thema kamertje over water en zeesprookjes of in de Kinderkamer met prachtige pasteltinten. Niet zo’n waterrat? Dan is Peanut the dog, Mrs. Sun of de Pencil house wellicht een betere optie. Want wat zijn ze leuk deze kussens van Petit Monkey. Deze kussens wissel je af met effen kussen en wanneer je die in laagjes op het bed, in de stoel en gewoon heerlijk op een plank of grond neerlegt, heb je altijd een succesformule te pakken.
Zo staan deze gekozen kussens van Petit Monkey niet alleen super leuk in de kinderkamer, maar staan ze ook nog eens garant voor uren lang speelplezier!

Kussens kinderkamer Petit Monkey

Petit Monkey Kinderkussens

Mermaid kussen Petit Monkey

Petit Monkey kussen Mermaid

Kleurrijk en fantasievol

Petit Monkey brengt naast kussens ook prachtig geïllustreerd speelgoed en nog veel meer toffe Kinderkamer Accessoires op de markt. Vooral bekend zijn haar beeldschone Nesting Dolls, tè leuke Nachtlampjes en het mooie melamine Kinderservies.
Petit Monkey ontwikkelt artikelen die perfect passen binnen de kleurrijke en fantasierijke kinderwereld. Zo zijn ze kleurrijk, illustratief, stimuleren ze de fantasie en maken bovenal blij. En zo ook hun kussens.

Lees ook: Little Dutch Adventure Pink

 

Follow us!

PinIt