Kinderkapstokken in je interieur

Kinderkapstokken zijn een heel belangrijk onderdeel van je interieur. Ideaal om even snel wat spullen aan op te hangen. Je zou ze echter niet alleen uit praktische overwegingen in je huis moeten halen. Ze zijn namelijk ook geweldige toevoegingen om je interieur net dat beetje extra te geven. Omdat ze verkrijgbaar zijn in vele soorten, kleuren en maten, vind je er altijd wel eentje die bij jouw stijl en interieur past en zo geef je de Babykamer, Kinderkamer of bijvoorbeeld de gang net dat beetje extra.

Bedenk dat wanneer je kinderen hebt een kinderkapstok op een lagere hoogte wel zo handig is. Bijvoorbeeld in de hal. Vaak is dit één grote chaos, maar dat hoeft absoluut niet. Een mooie kapstok voor de volwassen is groter en meer in het oog springend, dus begin daarmee. Kies voor een stijl die bij jou past.

Kinderkapstok voor zelfstandigheid

Kinderen binnen het gezin kunnen nog wel eens zorgen voor de nodige woordenwisselingen wanneer het neerkomt op jassen ophangen, schoenen opruimen en mutsen en sjaals opbergen.Toch is daar een simpele oplossing voor. Kies naast de volwassenen kapstok ook een kinderkapstok op ooghoogte van je kinderen. Zoek deze samen met je kind uit. Zo kunnen ook de kleine kinderhandjes makkelijk bij de haakjes. Kinderen zijn dol op autonomie. Deze zal ze bewegen om hun jas nu eens ook daadwerkelijk op te hangen. En dat geld natuurlijk niet alleen voor de hal. Een kinderkapstok mag eigenlijk ook niet ontbreken op de Babykamer of Kinderkamer. Ideaal om een badjasje of hydrofiele luier aan op te hangen en daarnaast staat het ook nog eens prachtig.

Kinderkapstokken van Eina Design

Mint kaspstok woodland

Woodland kapstok mint

Ben je nou heel handig, dan maak je natuurlijk de kinderkapstok zelf, maar er zijn ook ontzettend veel leuke kinderkapstokken te koop. Voor iedere stijl en smaak is er wel iets te vinden. Je kan kiezen voor één kapstok met meerdere haken of je gaat voor een aantal wandhaken (vaak met maar 1 of 2 haakjes) naast elkaar. Houd er wel rekening mee dat de kinderkapstok gemaakt is van stevig materiaal en eenvoudig en goed te bevestigen is aan de muur. Metalen kapstokken zijn ideaal. Zorg er wel voor, als je voor metaal gaat, dat het kapstokje goed is afgewerkt zonder scherpe randen of haakjes. Met een kapstok uit de ruime collectie van Eina design zit je bijvoorbeeld altijd goed. Een uitgebreid productie proces met daarbij een goede eindcontrole zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld geen scherpe randjes aan de metalen kinderkapstokken en haakjes of zitten. Zo weet je zeker dat de producten veilig zijn voor kinderhandjes!

Lees ook: Kinderkapstokken

Wat dacht je bijvoorbeeld van de zeer geliefde Woodland kapstokken? Deze grote, metalen kapstok met hertjes, konijntjes en paddenstoelen, is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en is een heuse eyecather in iedere Babykamer, Kinderkamer of hal.

Nieuwe kleur en eindeloos combineren

Woodland kinderkapstok plum

Vanaf heden is er nòg een kleur toegevoegd aan het uitgebreide kleurenpallet van de Eina design producten; de prachtige, eigentijdse kleur plum. Een warme, rustgevende kleur met een zeer luxe uitstraling. Deze kleur past dan ook perfect in de babykamer of kinderkamer van nu. Combineer de lavendelkleur met wit en/of goud voor een prachtig resultaat. Dè trend van komend voorjaar.

Lees ook: Kinderkamer inspiratie Lila Lavedel kleur

Alle kapstokken en wandhaken van Eina Design zijn zeer stevig en hebben een luxe en mooie look. Daarnaast zijn ze in veel verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen, waardoor ze uitstekend matchen. Ook de verschillende wandplanken kan je een hele mooie combi mee maken!

Kapstok Eina design woodland plum

Woodland kapstok Eina design Plum

Follow us!

PinIt