kinderkamer accessoires goud

Kinderkamer accessoires in goud, wij denken wel dat er een nieuwe upcoming trend in zit! Om er eens rustig aan te wennen laten we hier een paar mooie kinderkamer accessoires goud zien, en misschien inspireren we je?!

Want het leuke aan gouden kinderkamer accessoires is dat ze zich met vrijwel alle kleuren laten combineren. En ben je een echte trendvolger, met de interieurkleuren voor het komende seizoen mag goud eigenlijk niet ontbreken!

Must haves in de gouden baby- of kinderkamer

Must haves in de gouden baby- of kinderkamer

Gouden accessoires

Om de kinderkamer af te maken gebruik je mooie accessoires, lampjes, posters, of bijvoorbeeld een leuke wandplank met allerlei schattige spulletjes. We hebben hier een aantal gouden accessoires voor je uitgezocht. Goud combineert ontzettend goed met uiteraard wit, maar ook met mint, zachtroze, old blue en old green bijvoorbeeld.

Figuurlamp paddestoel goud

Figuurlamp paddenstoel goud

Zwaan haak Eina design goud

Zwaan haak Eina design goud

De paddenstoel lamp is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar goud springt er wel echt uit! De lamp is gemaakt van warmte bestendig kunststof, dus veilig in de baby- of kinderkamer. Door de kleine stipjes in de lamp komt een mooi en gezellig schijnsel. Deze lamp is een echt pronkstuk, zowel uit als aan!

Het zwaan haakje komt van Eina design, uit Israël, en is onderdeel van een ontzettend leuke serie kapstokken en wandhaakjes. De haakjes worden gemaakt van zeer stevig geverfd metaal. De zwanen zijn de nieuwste ontwerpen, uiteraard in trendy kleuren waaronder ook deze prachtige gouden zwaan. Bij Dreumesenzo.nl  verkopen ze nu ook mooie gouden zwanen muurstickers. Geweldig om een muurtje achter de commode of het bedje op te vrolijken!

Kussentjes

Superleuk ook om mooie kussentjes in de kamer van je kleintje te leggen, met name de kleine dametjes zullen dit fantastisch vinden! Je vindt er steeds meer speciaal voor in de kinderkamer. Welke echt niet mogen ontbreken in de kinderkamer zijn deze super mooie kussentjes.

Lekker zacht kussentje met gouden kroontje

Lekker zacht kussentje met gouden kroontje

royal-moon-goud

Royal moon kussen met gouden kroontje

 

Glimmend gouden ster kussentje

Glimmend gouden ster kussentje

 

Er is genoeg inspiratie te vinden online, ben je enthousiast, kijk dan eens op de Pinterest van Hippekamerenzo, Dreumesenzo of Kinderkamerstylist.nl!

Deze vonden wij op de Pinterest van Kinderkamerstylist

Deze vonden wij op de Pinterest van Kinderkamerstylist

 

 

 

 

Follow us!

PinIt