Wandplanken; onmisbaar in Babykamer of Kinderkamer

Wandplank mint Eina designWandplanken mogen bij het inrichten van je babykamer of kinderkamer zeker niet ontbreken. Gelukkig zijn deze te verkrijgen in veel verschillende kleuren, maten en vormen. Daardoor vind je er altijd wel eentje die perfect past bij jouw gekozen stijl en kleurenpalet.

Wandplanken voor waardevolle spulletjes

Zodra je bezig bent met de babykamer of kinderkamer, moet je al snel gaan nadenken over de benodigde opbergruimte. Uiteraard ga je voor een mooie (kleding)kast en een commode met handige lades waarin je van alles op kan bergen. Toch zijn er ook genoeg spullen die te mooi zijn om weg te stoppen. Denk bijvoorbeeld aan dat schattige nachtlampje, mooie setje nesting dolls, een ingelijste foto van je kindje of het prachtige doosje met het eerste haarlokje. Deze waardevolle spulletjes presenteer je heel handig op een mooie wandplank. Ze geven sfeer en persoonlijkheid aan een kamertje en zijn daarom eigenlijk onmisbaar. Laat jouw persoonlijke stijl zien in het kamertje door gebruik te maken van mooie babykamer accessoires en waardevolle items op de wandplanken.

Praktische opberger

Eina design wandplank goud

Wandplank Eina design goud

Zelfs de wat meer praktische spullen kunnen heel handig zijn om te plaatsen op een wandplank. Bijvoorbeeld babyverzorgingsproducten die je meerdere malen per dag zult gebruiken. Denk aan wat luiers, hydrofiele luiers en het potje sudocreme. Zet ze in een mooi mandje op een plankje en je hebt ze altijd bij de hand zonder dat je nog een lade of kast moet openen.
Is je kindje al wat ouder, dan is het leuk hem zelf mee te laten denken wat hij op de wandplank wilt hebben. Kans groot dat je kind die mooie dino collectie of schelpenverzameling toch echt liever zichtbaar op een plankje heeft dan weggeborgen in een la.

Lees ook: Kinderkapstokken in je interieur

Shelfies

Eina design wandplanken

Wandplanken Eina design

Op social media is het inrichten van een wandplankje zelfs tot een heuse kunst verheven. Zoek maar een op de hashtag #shelfies en je kunt genieten van de meest leuke, mooie, grappige of stijlvolle opgemaakte planken aan de muur. Ideaal om je te laten inspireren.
Zelf zijn wij helemaal weg van de metalen wandplanken van Eina design. Ken jij ze al? Deze wandplankjes zijn gemaakt van metaal, komen in de meest mooie kleuren en zijn prachtig afgewerkt zonder scherpe randjes of karteltjes. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten, te weten 29 cm en 50 cm.
Het leuke van deze plankjes is dat je ze op twee verschillende manieren kan ophangen. Met het gegolfde randje omhoog of naar beneden. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, maten èn omdat je ze op verschillende manieren kunt ophangen, kan je eindeloos blijven combineren en variëren.

Lees ook: Kussens in de Kinderkamer

Follow us!

PinIt