Little Dutch Adventure Pink

Little Dutch lanceert dit najaar een fantastische nieuwe collectie, de Little Dutch Adventure Pink collectie. Een uitgebreid assortiment kleurrijke baby- en kinderaccessoires van geweldige kwaliteit en hip design in diverse kleuren. Alles is perfect te combineren, en als extra toevoeging is er nu zelfs bijpassend behang verf kleuren in exact de juiste tinten!

Little Dutch Adventure Pink babytextiel

Bij het inrichten van de baby- of kinderkamer komt een heleboel kijken. Welke kleuren kies je, weet je al of je een jongen of een meisje krijgt. Dan is er ook nog zoiets als een thema, wat je kan laten terugkomen in de kamer. Little Dutch Adventure Pink heeft als thema tuin en diertjes. Vrolijke printjes als vlindertjes, bijtjes en allerlei bloemetjes en blaadjes. Een vrolijk geheel wat je terugziet in de hele collectie Adventure Pink babytextiel zodat het ook allemaal met elkaar combineert.

Het Adventure Pink babytextiel is samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige materialen en daardoor heerlijk zacht en comfortabel. Je kan eindeloos combineren met alle producten en accessoires. Voor de verzorging van je baby zijn er geweldige badcapes en aankleedkussenhoezen. Kleed de commode verder aan met te schattige mandjes waar het thema ook weer op terug komt. In het bedje leef je je uit met de zachte wieglakens en wiegdekentjes. Stop je kleintje lekker in onder het dekentje met een onderkant van zachte teddy. Aan het bedje hang je bijvoorbeeld het ster muziekdoosje met de rustgevende tonen van “over te rainbow”. Zelfs aan kleine sierkussen is gedacht. Zet bijvoorbeeld een luie stoel in de babykamer waar je de nachtvoeding in kan geven, en fleur de stoel op met een kussen uit de Little Dutch Adventure Pink babytextiel collectie.

Adventure Pink, trendy en tijdloos

De producten van Little Dutch zijn naast fuctioneel ook op originele wijze afgewerkt en daardoor trendy en toch ook tijdloos. Het thema uit de Adventure Pink collectie, met de kleine schattige insecten uit de tuin kan altijd en overal toegepast worden. Niet alleen voor in de babykamer zijn de producten fijn, ook daarbuiten is Little Dutch een geweldig merk om bij je te hebben. De Swaddles bijvoorbeeld, handige multidoeken die te gebruiken zijn als handdoek, lakentje voor in de kinderwagen of als speelkleed wanneer je ergens op visite bent.

Adventure Pink Swaddles

Swaddles Adventure Pink little Dutch

Little Dutch behang en verf

Wij zijn super enthousiast over de toevoeging van behang aan de collectie van Little Dutch. In samenwerking met Graham & Brown heeft Little Dutch een prachtig ontwerp gemaakt. Hoe gaaf is het dat je een baby- of kinderkamer volledig met een merk kan inrichten en dan ook nog eens het zelfde thema op de muren terug kan laten komen! Het Little Dutch behang is ontzettend makkelijk in gebruik. Het is vliesbehang en daarom is het mogelijk om de lijm om de muur te smeren en dan de stroken rustig op te plakken. Snel klaar en zonder kliederen.

 

 

Wist je dat Little Dutch ook hanglampen in zijn collectie heeft? Deze maken de sfeer helemaal compleet!

 

 

Follow us!

PinIt