Babykamer Wolken

Als het goed is bevind jij je het grootste gedeelte van je zwangerschap en daarna op een grote roze wolk. Maar ook als dat niet het geval is zullen deze geweldige babykamer wolken accessoires je weer opvrolijken! Lees mee en kijk hoe jij een babykamer kan maken waar je mee in de wolken zult zijn..

Babykamer wolken accessoires

Wolkjes kunnen altijd en overal. En dat maakt ze zo ontzettend populair voor in baby- en kinderkamers. Welke kleur je ook kiest voor het kamertje, een wit wolkje past overal bij. Wolkjes zijn mooi, zacht, en dus makkelijk te combineren. Wij vonden een aantal babykamer wolken accessoires die we graag met je delen.

babykamer wolken accessoires

Wolken accessoires DreumesEnzo

Wolkjes, wolkjes en nog meer wolkjes

Om de babykamer eenvoudig te stylen heb je niet heel erg veel nodig. Met bijvoorbeeld een leuke poster (4.), of ansichtkaart (7.) op een plankje (6.) maak je al snel een leuk hoekje.

Wil je het thema meer aanwezig in het babykamertje, dan is het leuk om wat grotere wolken accessoires te gebruiken. Bijvoorbeeld door een leuk kleedje (3.) naast het wiegje of het ledikant, en in het bedje leg je een schattig wolken kussentje (8.). Erg belangrijk in een babykamer is gezellige verlichting. Dus deze gave hanglamp (1.) met wolken, maantjes en sterren mag dan ook zeker niet ontbreken!

De metalen wolken kapstokhaakjes zijn ook een absolute aanrader. Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De haakjes zijn gemaakt van stevig gecoat metaal, leuk naast de commode met de eerste kleertjes er aan, of zo’n schattig klein badjasje!

Wij zijn er over uit; Met je hoofd in de wolken(babykamer)! Al deze schattige babykamer wolken accessoires zijn verkrijgbaar op Dreumesenzo.nl

Lees ook: Veertjes in de babykamer

 

 

Follow us!

PinIt