Posters in de mintgroene babykamer

Mintgroen, het blijft nog steeds één van de meest populaire kleuren voor in de baby kamer. Misschien omdat mintgroen geschikt is voor zowel een jongetje als een meisje, en ook nog eens jaren mee kan omdat het ook voor de wat grotere kids heel erg leuk is. Het geldt als een ideale basiskleur die zich erg goed laat combineren met bijvoorbeeld grijs voor een jongen en oudroze of wit voor een meisje. Denk ook eens aan posters voor in de mintgroene babykamer.

Posters

Tegenwoordig is er in iedere baby kamer wel een poster te vinden, de keuze is dan ook reuze. Het leuke van posters is dat je kleintje er uren naar kan kijken en het altijd een soort “finishing touch” geeft aan het kamertje. Wie zich goed oriënteert zal de leukste combinaties kunnen vinden, of de afbeelding die op de poster staat terugvinden als bijvoorbeeld super schattig nachtlampje. Zo is het mogelijk om een heus thema door te gaan voeren in de kamer, op basis van de poster(s) die je kiest.poster peer

Bij Dreumesenzo.nl vind je de allerleukste posters, van een mega grote grijze peer, een beer op een fiets, tot aan de populaire “I love you to the moon and back” poster. De posters zijn allemaal gedrukt op mooi stevig papier en zijn geschikt om in te lijsten of bijvoorbeeld op te hangen met zogenaamd masking tape. Van een aantal posters zijn ook ansichtkaarten verkrijgbaar. Leuk om op te sturen natuurlijk, maar steeds vaker zien we ze terug op de muur. Bijvoorbeeld in combinatie met een grote poster uit dezelfde serie, wat een heel speels effect geeft. En vriendelijk voor je portemonnee..;)

Wordt je baby een dreumes en gaat hij een nieuwe fase in, het kamertje verander je gemakkelijk door simpelweg een paar nieuwe posters op te hangen en hoppa, de kamer is gepimpt!

Follow us!

PinIt