Kinderkapstokken

Kinderkapstokken zijn er in alle soorten en maten. Er is keus genoeg in de stijl van de baby- of kinderkamer, en deze kapstokken misstaan ook zeker niet in jouw hal! In de babykamer zijn kinderkapstokken vooral handig voor de wikkeldoeken, badcapes en hydrofiele luiers bijvoorbeeld. Of heel schattig, een hangertje aan de kinderkapstok met de eerste kleertjes van je kleintje!

Eina Design kinderkapstokken en haakjes

 

Op de site van dreumesenzo.nl vind je een behoorlijk groot assortiment kinderkapstokken. Welke er het meest uit springen wat ons betreft, zijn de kapstokken en haakjes van Eina Design. Een jonge Israëlische ontwerpster die naast kinderkapstokken ook wandplanken maakt van gecoat metaal. Zo is er de Woodland kapstok, een mooie stevige kapstok met 5 haken, met daarop onder andere een hertje, boom en een paddestoel. De woodland kinderkapstok is er in 7 verschillende hippe kleuren. Het nieuwste ontwerp is de tipi kapstok, een thema wat steeds meer te zien is in de baby- en kinderkamers. Op de Tipi kapstok staan een indianen jongen en meisje afgebeeld, en een tipi tent.

De grijze woodland kapstok

De grijze woodland kapstok

Haakjes

 

Ook de haakjes van Eina Design zijn super schattig en handig in de baby- of kinderkamer. In het thema van de kamer zijn er verschillende haakjes te krijgen. Leuk naast de commode bijvoorbeeld, er zijn wolkjes, zwanen, hertjes en stoere raketten.

zwaan-zwart zwaan-goud hertje-mint hertje-grijs

 

Nu het weer winter is, en de warme jassen en sjaals weer van zolder moeten, is het natuurlijk wel heel erg leuk om ze aan een echte blikvanger op te hangen, en je kleintje zal er ook vast heel erg blij mee zijn! Je kan er ook super leuk mee combineren. Hang bijvoorbeeld een paar verschillende kleuren van hetzelfde figuur bij elkaar, of neem een wit wolkje, hertje en zwaantje en hang ze in een groepje bij elkaar op de kinderkamer. Nooit meer kleding op de stoel!

 

 

 

 

 

Follow us!

PinIt