Gaaf inspiratieblog; Lady lemonade

Lady LemonadeAls ik even een momentje voor mezelf heb, ben ik vaak op internet te vinden om me te laten inspireren of heerlijk herkenbare, persoonlijke verhalen te lezen over bijvoorbeeld het moederschap. Niks zo lekker als even dat fijne moment voor mezelf. Zo nu en dan kom je een website tegen die ècht inspireert. Zo’n website is Lady Lemonade

 

De Ladies achter Lady Lemonade

Ladies van Lady LemonadeCynthia en Annemieke, 2 moeders van 4 prachtige kinderen, hebben met Lady Lemonade een prachtige en vooral inspirerende blog gestart. Een website welke echt de moeite waard is om te lezen. Verschillende onderwerpen vullen de pagina’s, waaronder gave interieur tips voor de Kinderkamer en Babykamer.

Cynthia en Annemieke zouden later als ze groot waren kinderboeken gaan schrijven. Maar ook complete huizen gaan inrichten, creatieve dingen maken met hun handen. Een eigen lunchroom met homemade browies openen. Ow ja en ook nog een eigen modelijn ontwerpen. Maar ja, toen kwamen de kinderen en bleef het bij dromen. Toch hebben ze hun creativiteit, hun stroom aan inspiratie, kennis en enthousiasme voor interieur en styling om weten te zetten in iets misschien nog wel veel mooiers: namelijk de blog Lady Lemonade.

Lees ook: Oli & Carol rubber speelgoed

Kinderkamer -en Babykamerstyling

Het bleek het ideale inspiratieplatform om hun eindeloze stroom aan hersenspinsels neer te kunnen zetten. Met babykamer en kinderkamer tips & ideeën, kids fashion, creatieve, maar simple DIY’s, kidsproof recepten, reizen en persoonlijke verhalen over hun (gezins)leven. Geen experts, maar ‘gewone’ moeders. Ik denk ook dat dit absoluut de kracht is van het platform. Persoonlijk en bovenal ontzettend herkenbaar. Daarnaast staat de blog vol met prachtige foto’s en vind je heel veel inspirerende teksten. Zeker ook op het gebied van Babykamer en Kinderkamer styling. En ja, daar word ik nou weer heel erg blij van.

Neem bijvoorbeeld de blog “De 10 leukste ‘vintage’ shopadresjes“. Prachtig op een rijtje gezet en geweldig om je door te laten inspireren. Combineer gave vintage meubeltjes met mooie nieuwe items en je zet zonder meer een geweldige Babykamer of Kinderkamer neer. En dit is nog maar één voorbeeld van een blog op interieur gebied. Heerlijk om deze blog eens door te struinen in één van die zeldzame momentjes voor jezelf.

Geweldige win-acties

Ook vind je er geweldige win-acties met ècht mooie prijzen. Zeker de moeite waard om de site dus goed in de gaten te houden! Daarnaast heeft Lady Lamonade een mooi en strakke layout. Dit zorgt ervoor dat de website goed en overzichtelijk is.  Zowel op je desktop als op mobiele devices is het prettig leesbaar. Wat ik persoonlijk heel fijn vind. Dus ga lekker zitten, pak een kop thee of goed glas wijn en laat je inspireren door dit leuke blog!

Lees ook: Mies & Co Baby Lifestyle

 

 

Follow us!

PinIt