Mies & Co Baby Lifestyle

Wiegdekens Mies & CoMies & Co Baby Lifestyle staat voor een prachtig Nederlands merk babyproducten. Ze is ontstaan in het ziekenhuis, waar mama Esther dan waakt over haar pas geboren baby dochter. Ze droomt daarbij over de meest mooie items om haar dochtertje mee te mogen omringen zodra deze naar huis mag. En het blijft niet bij dromen alleen! Ester gaat met haar ideeën aan de slag en enige tijd later wordt Mies & Co Baby Lifestyle geboren. Vanaf dat moment zijn de mooiste producten voor het slapen en onderweg verkrijgbaar voor alle baby’s!

Veilig en vertrouwd

De Mies & Co Baby Lifestyle collectie bestaat uit onder andere super mooie items zoals stijlvolle lakentjes, zachte dekens, knuffels, gave muurstickers en een bijtring. Alles is van een bijzonder mooie en hoge  kwaliteit. Hoogwaardige stoffen en producten om zo een lange levensduur en veel plezier te garanderen. Met de producten van Mies & Co maak je het prille leventje van jouw kindje nog veiliger, fijner en vertrouwder.

Lees ook: Kid O interactief speelgoed

Slapen als speerpunt

Bijtring Soft greyHet overgrote deel van de collectie van Mies & Co zijn gericht op het slapen. Je kindje slaapt namelijk meer dan de helft van de dag. Een goede, diepe slaap is essentieel voor zijn ontwikkeling en groei. Niet enkel voor de fysieke groei, maar ook de mentale. Belangrijk dus dat deze slaap omringt wordt door alleen maar de beste producten om hem of haar zo de beste rust te geven. De items van Mies & Co begrijpen dat en dragen dan ook bij aan de best mogelijke slaap. Denk aan super zachte dekens en lakentjes voor in de (reis) wieg of het ledikant.

Mies & Co is superstylish

Naast het feit dat de items stuk voor stuk gemaakt zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn ze dus ook nog eens super stylish. En daar houden we wel van! Alle producten sluiten naadloos aan op de stijl van mama en mogen zonder meer gezien worden. Ze zijn een echte waardevolle aanvulling op de stijl van bijvoorbeeld de babykamer, maar ook daarbuiten steel je de show. Die prachtige, zachte deken in de kinderwagen bijvoorbeeld. Die je ook makkelijk inzet als lekkere doek om je kindje in op schoot te nemen. Of de stijlvolle knuffeltjes. Als dit het lievelingsknuffeltje van je kindje wordt, kan je het zonder schaamrood op de kaken overal mee naartoe nemen!

Lees ook: Wandplanken; onmisbaar in Babykamer of Kinderkamer

Mies & Co selecteert heel bewust de partijen waar zij mee samenwerkt en laat haar producten produceren in Europa. Zo verkoopt Mies & Co alleen maar producten die met liefde zijn gemaakt en dat zie je terug in de prachtige collectie! Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust eens hier voor een uitgebreide collectie Mies & Co.

Mies & Co wieglaken Little dreams Cozy dots hoeslaken Mies & Co

Follow us!

PinIt