NIEUW: Wandhaken en gekleurde posterhangers

De collectie van Dreumes enZo is sinds kort uitgebreid met ontzettend leuke wandhaken en gekleurde posterhangers van Land of Kids.  Land of Kids komt in samenwerking met Mimirella aus Liebe met twee verschillende sets. Het leuke is dat de gekleurde posterhangers perfect matchen bij de wandhaakjes en zo één mooi geheel vormen voor de Babykamer of Kinderkamer. En daar houden we van!

De twee verschillende sets bestaan uit 3 verschillende wandhaken en er zijn naast de gekleurde posterhangers ook bijpassende posters verkrijgbaar met dezelfde figuurtjes erop als de wandhaken. Hierdoor zijn de combinaties eindeloos en dus vele variaties mogelijk. Graag stellen we in deze blog de twee verschillende sets aan je voor:

Wooly lamb, Little Fawn Girl en Little Bunnies

Wandhaken Land of Kids

De schattige Wolly Lamb, Little Fawn Girl en Little Bunnies stelen ieders hart. Ben jij op zoek naar aankleding van een hartverwarmend Baby -of Kinderkamertje? Zoek dan niet verder, want bij deze heb je het gevonden! Sfeer en gezelligheid creëer je gegarandeerd met deze drie hartendiefjes. Combineer ze naar hartenlust. Ga subtiel voor één van de drie of ga voor allemaal voor een mooi geheel.  Warmte, kleur en gezelligheid zijn weer helemala terug in de Babykamer en Kinderkamer van nu en daar sluit deze set helemaal op aan. Wij worden daar in ieder geval heel erg blij van, want wat past er nou beter bij kinderen dan kleur, warmte en gezelligheid? Wil je graag een kleuraccent aanbrengen in de kamer? Dat kan, want met deze set leg je heel eenvoudig daarvoor de basis. Kies voor de nieuwe, roze posterhanger en vul deze bijvoorbeeld met een bijpassende poster waar deze zelfde roze kleur weer in terug te vinden is. Ben je niet zo van roze? Pak dan de mint posterhanger en één van de andere posters.

 

Lees ook: Mimirella aus Liebe

 Little Lion, Mr. Polar Bear en Mr. Monkey

Wandhaken Land of Kids Land of Kids wandhaken

De tweede set bestaat uit een wandhaak van Little Lion, Mr. Polar Bear en Mr. Monkey. Deze stoere combinatie is uitermate geschikt voor een gave jongenskamer, maar kan zeker ook in een meisjeskamer. Ook misstaan ze niet in zowel Kinderkamer als Babykamer èn kunnen ook deze drie musketiers eindeloos gecombineert worden met bijpassende posters en gekleurde posterhangers. Combineer Little Lion, Mr. Polar Bear en Mr. Monkey  met bijvoorbeeld een monochrome basis in het kamertje en geef met de wandhaakjes net dat beetje extra sfeer en gezelligheid mee. Wil je een kleuraccent in het kamertje? Met deze serie lukt dat je in een handomdraai. Kies voor mint posterhanger en vind zo een basis voor een gave kleur in het kamertje, en toch een mooi geheel. De kleur komt namelijk heel subtiel terug in de wandhaakjes. Wanneer je ook gaat voor de perfect bijpassende posters, ben je helemaal klaar.

Lees ook: Babykamer wolken accessoires

Gekleurde posterhangers

Posterhangers zijn we al een tijdje voorbij komen. En ze blijven leuk! Ze staan stijlvol en ze houden de poster mooi. Daarnaast vervang je makkelijk een poster wanneer je deze ‘zat’ bent, maar kan je de posterhanger blijven gebruiken. Het leuke van de nieuwe posterhangers van Land of Kids, vinden wij, zijn de twee nieuwe kleuren. We zagen posterhangers in hout, wit en zwart, maar nog niet eerder in de mooie mint en oud roze kleur. En dat is nou net wel zo leuk om een mooi geheel te kunnen maken welke perfect op elkaar is afgestemd. Er daar worden wij nou weer blij van!

Poster display mint Poster display roze

Follow us!

PinIt