Veertjes in de babykamer | Inspiratie

Veertjes in de babykamer

 

Ben je op zoek naar inspiratie voor de babykamer, dan sta je nu misschien wel aan het begin van de moeilijkste zoektocht van je leven op het gebied van interieur.  In dat geval hebben wij een tip voor je, veertjes! Veertjes in de babykamer doen het altijd goed, immers een veertje is lief en zacht, en dat is precies wat je zoekt! En laten veertjes nu ook nog eens helemaal trendy en hip zijn. Er zijn genoeg accessoires voor in de babykamer te vinden binnen het thema veertjes.

hanglamp veren

Hanglamp feather light land of Kids

 

Behang in de Babykamer

Als je begint met het inrichten van de babykamer denk je waarschijnlijk als eerste na over de kleur, zodra je deze gevonden hebt kan het inrichten en aankleden van de veertjes babykamer beginnen. Behang is in een babykamer erg mooi, en bij de Praxis verkopen ze bijvoorbeeld prachtig behang met veertjes. Zo is de sfeer meteen mooi aanwezig. Op Pinterest vind je nog veel meer soorten mooi behang, er zit vast en zeker iets tussen voor in jouw veertjes babykamer! Maar ook bij Kwantum kun je terecht voor superleuk kinderkamer behang.

Veertjes behang kwantum

Veertjes behang kwantum

Lamp veertjes babykamer

Verlichting is ook een echte sfeermaker in de babykamer. Het is fijn om groot licht te hebben van een hanglamp of een plafondlamp. Ook een klein wandlampje kan heel prettig zijn voor de nachten dat je in de babykamer zit, of de momenten voor het slapen gaan. Dan wil je graag een zacht en knus licht. Bij Dreumesenzo vonden wij een hele serie lampen met veren, prachtige hanglampen, plaffonniéres en wandlampjes met mooie veertjes in  zachte tinten, speciaal voor in de veertjes babykamer.

 

Hanglamp babykamer veertjes

Hanglamp feather mint

Babykamer textiel veertjes

Wij houden heel erg van eenheid, en vinden het dan ook altijd erg prettig om een babykamer in te richten met meerdere spulletjes uit dezelfde serie. Een printje dat zich een aantal keer herhaalt, bijvoorbeeld in het babykamer textiel met veertjes. Bijvoorbeeld in het bedje van je baby, een lekkere zachte ledikantdeken, en op de stoel een kussentje in dezelfde print. Op Pinterest staat een bord vol met inspiratie voor de veertjes babykamer.

Follow us!

PinIt