Nachtlampje Wooly lamb

Wooly lamb nachtlampje lammetje

Nachtlampje lammetje wooly lamb

Heb jij hem al gespot? Dit te leuke nachtlampje voor de babykamer of kinderkamer in de vorm van een lammetje? Dit nachtlampje is een perfecte aanvulling op ieder kamertje. En zeg nou zelf, een nachtlampje mag eigenlijk niet ontbreken!

Nachtlampje veilig en vertrouwd

Of je nou gekozen hebt voor een hip kamertje, een nostalgische babykamer, een monochrome styling of wat dan ook, dit Wooly lamb nachtlampje past erbij! Daar haar tijdloze design zal ze een echte eye-catcher zijn. Nachtlampjes zijn ideaal voor op een babykamer. Bijvoorbeeld tijdens nachtelijke voedingen. Zij geven dan net dat beetje licht dat nodig is voor de voeding, maar niet te veel. Hierdoor zal je kindje na de voeding ook makkelijk en rustig weer in slaap kunnen vallen.
Ook voor grotere kindjes is een nachtlamp onmisbaar. Kinderen zijn vaak bang in het donker en kunnen hierdoor moeite hebben met in slaap vallen. Een nachtlampje kan dan uitkomst bieden. Door iedere avond het lampje te zien, zal je kindje zich veilig en vertrouwd gaan voelen bij dit beeld en daardoor rustig de slaap kunnen vatten.

Mee op reis

Dit nachtlampje werkt op batterijen. Misschien denk je dat is helemaal niet handig, maar het tegenovergesteld is juist waar. Gaat je kindje uit logeren bij opa en oma? Gaan jullie op vakantie? Het vertrouwde stukje ’thuis’ neem je met een lampje op batterijen heel makkelijk mee. Je bent niet afhankelijk van stopcontacten en het lammetje is altijd dichtbij om je kindje vertrouwen te geven.

Lees ook: Djeco nachtlampje sneeuwbol

Led nachtlampje

Wooly lamb nachtlampje

Babykamer met lammetje nachtlampje.

Het lammetje is een LED lampje. Dit betekent dat het werkt met zogenaamd ‘koud’ licht. Bij koud licht wordt het lampje tijdens het branden niet heet. Daarnaast verbruikt een LED lamp minder batterij dan andere lampen. Veilig en voordelig! Maar bovenal super schattig en tegelijk ook stoer. Shop het lampje voor je eigen kindje, of geef hem cadeau, want deze beauty is niet alleen leuk om te kopen, maar zeker ook succes gegarandeerd om te krijgen!

Shop ook de bijpassende poster en kaart!

De Wooly lamb laat je helemaal stralen door in de buurt de bijpassende Wooly lamb poster te hangen. Hang de poster eenvoudig en stijlvol op een posterhanger. Om het geheel helemaal af te maken kan je naast het nachtlampje ook de bijpassende kaart zetten. Of geef het lammetje cadeau als kraamcadeautje en schrijf je gelukwensen op het bijpassende kaartje. Wist je trouwens dat de Wooly lamb kaart en poster exclusief ontworpen zijn door de bekende illustrator Mimirella aus Liebe? Mimirelle laat in haar ontwerpen gezelligheid, fantasie en levensvreugde terugkomen. En dat zie je!

Waar je hem shopt? Neem snel een kijkje op Dreumes enZo voor dit en nog heel veel andere geweldige kinderkamer accessoires!

Lees ook: Babykamer commode shop the look.

Follow us!

PinIt