Little Dutch Adventure Blue | Nieuwe collectie

Little Dutch Adventure blue

Met het najaar voor de deur is het weer tijd voor nieuwe collecties. En één daarvan delen we graag met je; namelijk de Little Dutch Adventure Blue. Een waanzinnig mooie serie voor de baby- of kinderkamer in een prachtige blauwe tint. De producten zijn uitgevoerd in twee tinten old blue en voorzien van schattige prints. De serie naam Adventure Blue is afgeleid van de printjes, een bosachtige sfeer met beertjes, tipi tenten, bosdieren en kano’s. Ga je mee op avontuur?

Adventure blue little dutch

Little Dutch serie Adventure Blue

Hanglampen Adventure blue

In deze nieuwe collectie van Little Dutch mogen de bekende hanglampen niet ontbreken natuurlijk. Er zijn dit keer twee varianten toegevoegd aan de collectie, de hanglamp adventure blue en de silhouette hanglamp adventure blue. De silhouette hanglamp toont een beer in het bos met een tipi tent wanneer je het licht aanzet. Zolang het licht uit is, zie je de mooie blauwe kleur met kleine witte hageltjes. De gewone hanglamp uit de serie is bedrukt met de adventure print. De lampen zijn onder andere te koop bij Dreumesenzo.

Little dutch silhouette lamp advebture blue

Adventure blue silhouette hanglamp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventure blue Little Dutch

Van Little Dutch zijn we gewend dat ze hun series zeer compleet ontwikkelen. Van commode mandje tot beddengoed, alles klopt en is volledig op elkaar afgestemd om zo een prachtige eenheid te creëren in de baby- of kinderkamer. Maar daar is nu nóg een extra element aan toegevoegd, geweldig als je het ons vraagt, namelijk behang en verf! Zo maak je de sfeer namelijk nog completer, én weet je zeker dat je de juiste kleuren kiest. Ze zijn namelijk al voor je uitgekozen, ideaal toch!?

Lees ook: Veertjes Babykamer

Babykamer accessoires Little Dutch Adventure blue

Welke kleur je ook kiest uit de nieuwe collectie, alles is te combineren. Little Dutch biedt een enorm assortiment aan babykamer accessoires, ze hebben werkelijk alles. een kruikenzak, commode mandjes, aankleedkussen hoezen en beddengoed. Alles in dezelfde serie is leuk, maar het is ook heel erg leuk om bijvoorbeeld te combineren met producten uit één van de andere series, bijvoorbeeld de blue leaves of de blue melange. Op de pagina van Little Dutch vind je een duidelijk overzicht van alle verkrijgbare series.

Little Dutch adventure blue

Inspiratie beeld Blue adventure little Dutch

Follow us!

PinIt