Pegboards van Eina design

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen. Wat ooit begon als een achterkant van een kast, mag nu gezien worden! De zogenaamde gaatjesborden zijn helemaal hot en happening en wij begrijpen dat wel. Ze zijn namelijk niet alleen heel erg stijlvol, maar ook nog eens heel praktisch.

Eindeloos variëren met een pegboard

De officiële benaming voor het gaatjesbord is ‘pegboard’. Dit bord is een houten plank met allemaal gaatjes erin. In deze gaatjes stop je vervolgens pegs (haakjes) en aan die pegs kan jij hangen wat je maar wilt. Grote voordeel is dat je eindeloos kan variëren. Je kan er mandjes aan hangen, planken, kapstokken, you name it!

pegboard

Roze metalen pegboard

Pegboards zijn dus echt multi-inzetbaar. Ben je op zoek naar een originele aankleding van je Babykamer? Hang een gaatjesbord boven de de commode. Hang vervolgens gave staaldraad mandjes aan het bord en bewaar hierin je billendoekjes en luiers. Vul het geheel aan met een mooi wandplankje in de kleuren van je babykamer. Succes gegarandeerd! Het pegboard groeit vervolgens moeiteloos mee naar de kinderkamer. Als je kindje wat ouder wordt en toe is aan een nieuwe kamer, verf je het bord bijvoorbeeld in een andere kleur en hang je het boven het bedje of bureau. Je kan er ook voor kiezen om het bord te gebruiken in de gang met een kinderkapstok eraan of in de speelhoek om allerhande knutselspulletjes op kwijt te kunnen. Neem maar eens een kijkje op Pinterest met als zoekterm ‘pegboard’ en je zal overspoelt worden met ideeën!

Eigentijdse pegboards van Eina Design

Pegboards zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Ga bijvoorbeeld niet voor een vierkant, maar een langwerpig bord. Het leuke hieraan is dat je deze de ene keer in de lengte kan hangen en ben je het zat, dan hang je hem op in de breedte. Wat dacht je bijvoorbeeld van de borden van het stijlvolle merk Eina Design? Eina designs metalen woonaccessoires vinden hun oorsprong in Israël. Daar begon Einat met het ontwerpen van een paar leuke planken voor in haar eigen interieur.
Als snel kwamen daar metalen haakjes en kinderkapstokken bij en nu dus ook pegboards.
De artikelen van Eina Designs worden heel secuur geproduceerd, een uitgebreid productie proces met daarbij een goede eindcontrole zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld geen scherpe randjes aan de metalen haakjes of boekenplanken zitten. Zo weet je zeker dat de producten veilig zijn voor kinderhandjes!
Eina Design pegboarden shop je nu heel eenvoudig online bij Dreumes enZo.

pegboard eina design

Pegboard small

Follow us!

PinIt