Wandplanken in de baby- of kinderkamer

Wandrek Babykamer

Wandrek Babykamer

Als je bezig bent met de baby- of kinderkamer is het handig om na te denken over beschikbare opbergruimte. Vooral in een babykamer komen vaak heel veel spulletjes te staan voor de verzorging van je kleintje. En je wordt waarschijnlijk enorm verwend met allerlei kraamkado’s. Grote kans dat je zelf ook al enorm los gegaan bent met het aanschaffen van een heleboel leuke, ‘oh god wat scháttig’ spulletjes. Maar waar laat je het allemaal? Kijk eens naar leuke wandplanken om in het kamertje op te hangen! Hierop kun je van alles kwijt, spulletjes die je veel nodig hebt, pronkstukken en een mooie lamp bijvoorbeeld.

Rose in April wandplanken

Nieuw op de markt zijn de wandplanken van Rose in April
Rose in April planken.

, een serie prachtige wandplanken in geweldige frisse kleuren. Ze hebben losse planken en een set van drie. De planken worden aan de muur bevestigd door middel van een metalen frame. De planken zijn van hout, in een gekleurde coating. Te krijgen in allerlei hippe kleuren, en een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer.

 

Aan het einde van de zomer staat er nog iets nieuws te wachten, namelijk prachtige wandplankjes van Eina Design. Dit merk ken je wellicht van de woodland kapstokken en wolken haakjes die je bij Dreumesenzo kunt shoppen (en nog veel meer leuke haakjes en kapstokken trouwens). De wandplanken zijn speciaal ontworpen voor Land of Kids, en komen in schitterende kleuren gecoat metaal. Geweldig om zo een collectie te verzamelen in de kinder- of babykamer.

 

De wandplanken zijn super leuk in te richten met allerlei schattige accessoires, en spulletjes die je nodig hebt bij de dagelijkse verzorging van je kleintje bijvoorbeeld.

 

 

Follow us!

PinIt