Wandplanken in de kinderkamer

#Shelfies, heb je daar al eens van gehoord? Op Instagram en Pinterest is het serious business, om je wandplank/wall shelf (vandaar shelfie) te fotograferen met daarop al je favoriete items. Waarom? Gewoon omdat het hartstikke leuk is! Echt, hang maar eens een plankje op, en richt hem zo leuk mogelijk in, wedden dat het verslavend werkt? Er worden shelfies gemaakt van boekenplanken in woonkamers, wandplanken in de slaapkamer met leuke accessoires, en wandplanken in de  kinderkamer met lieve en mooie spulletjes. En het wordt steeds leuker, want er komen meer en meer mooie wandplanken kinderkamer op de markt, die op zichzelf al geweldig zijn om naar te kijken.

Mooie Wandplanken Kinderkamer

We zetten hier een paar van de mooiste wandplanken voor je bij elkaar, voor het geval je op zoek bent naar een leuke mogelijkheid om alle baby- en kinderspulletjes ten toon te stellen.

Om te beginnen de geweldige Tipi’s van Petit Monkey, gemaakt van hout en geschilderd in drie verschillende kleuren. Het hoeft niet al te gek, zet er een leuk lampje, plantje of lijstje in en je bent al klaar, en je hebt een geweldig leuke muur! Je koopt ze hier.

Tipi wandplankje Petit Monkey

Tipi wandplankje Petit Monkey

Ten tweede zijn de wandplanken van Eina design, verkrijgbaar bij Dreumesenzo.nl, geweldig mooi. Ze worden gemaakt in 2 maten, 29 cm en 50 cm. De planken worden gemaakt van stevig staal en worden geverfd in prachtige kleuren. Bij deze planken is het ook erg leuk om te combineren met verschillende kleuren of maten en twee of drie plankjes bij elkaar te hangen. Zet ze vol met leuke kaartjes, nachtlampjes, Nesting dolls, en je hebt een gezellig geheel.

Wandplankje Eina design

Wandplankjes Eina design wit en roze

Dan zijn er nog de prachtige planken van Rose in April, te krijgen met 3 planken zodat je echt meteen een muurtje vult, of langere enkele planken. Ook deze planken zijn verkrijgbaar in meerdere mooie kleuren. De planken zelf zijn van stevig geverfd hout, en de dragers van metaal. We zetten ze hier wel onder het kopje kinderkamer, maar niemand zegt dat ze in je woonkamer of eigen slaapkamer misstaan! Deze koop je bijvoorbeeld hier.
rose in april

Wandplanken kinderkamer

Wandrek Rose in April roze

Lees ook: Pegboards

 

 

 

 

Follow us!

PinIt