Kinderkoffertje

Wow, wat zijn ze geweldig al die vrolijke kinderkoffertjes die je voorbij ziet komen op de social media! Ze zijn dan niet groot genoeg voor een vakantie of logeerpartij, maar een drinkbeker en een lunchpakketje, dat dan weer wel! Loopt jouw kindje met zo’n mooi koffertje de school binnen, is toch wel heel zoet hoor. Ook leuk als een origineel kraamkado.

Vrolijke Kinder koffertjes

Vrolijke koffertjes bij Dreumes enZo

Regenboog koffertjes en Panda koffertjes

De meest voorkomende prints die we tegenkomen op de koffertjes zijn regenbogen en panda’s. Maar ook de fruitkoffertjes, zoals een halve watermeloen zijn echt too cute! En ze zijn natuurlijk niet alleen ontworpen om mee naar school te nemen. Zie ze als een nieuwe erg vrolijke manier om alle prulletjes op te bergen en zet ze gezellig ergens in het zicht, iedere ruimte zal er door opfleuren! Denk aan poppen prul, potloden en stiften, lievelingsknuffeltjes, lapjes stof waar jullie mee knutselen of sieraden. Gym spullen passen er ook nog net in. Verzin gewoon iets want zo’n leuk koffertje moet je scoren!

De kinderkoffertjes van Kidsboetiek stralen een en al vrolijkheid uit door hun prachtige heldere en vrolijke kleuren, regenbogen, meloen en citroen, ze zijn echt geweldig. Ook het koffer setje  Mr. & Mrs Panda van Petit Monkey zijn prachtig, drie koffertjes in 1 set, met de tekeningen van Suzy Ultman, plaatjes om te zien!

Koffertje Kidsboetiek Suzy Ultman

Koffertje Kidsboetiek Suzy Ultman

Panda Koffertjes

Ook een heel schattig setje deze Panda Kinderkoffertjes van RJB Stone, verkrijgbaar bij Dreumesenzo.nl. Twee koffertjes met de afbeelding van een Panda.

Twee in 1 setje Panda koffertje

Twee in 1 setje Panda koffertje

 

 

 

Follow us!

PinIt