Prachtig gevormde puzzels van Djeco

Djeco puzzels, ken jij ze al? Zeker de moeite waard om eens een kijkje bij te nemen, want wat zijn ze mooi. Djeco puzzels zijn niet alleen heel erg leuk om te maken, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Verkrijgbaar voor jong en oud. Voor de allerkleinsten, maar ook voor de wat oudere kindjes. En zelfs papa, mama, opa en oma vinden het gegarandeerd stiekem best leuk om met deze Djeco puzzels mee te puzzelen!

Djeco puzzel voor de allerkleinsten

Djeco puzzel geluid

Djeco puzzels zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo zijn er al Djeco puzzels voor kleintjes vanaf 1 jaar. Djeco puzzels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. Bied jouw kleintje hiermee variatie aan om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Oefen samen de fijne motoriek, maar ook kleuren, vormen en woordjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Djeco geluidpuzzel? Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. De Djeco geluid puzzel 12+ mnd heeft 5 verschillende dierenvormpjes die op hun plek gelegd moeten worden. Gelukt? Dan hoor je welk geluid zij maken. Een prachtige houten puzzel die zeker ook niet zou misstaan als Babykamer accessoire. Liever zonder geluid? Kijk dan eens bij de Djeco houten puzzel 12 mnd+ babydieren, boerderijdieren of jungledieren.

 

Lees ook: Spelletjes voor peuters

Djeco puzzels voor kinderen

Wanneer je kindje iets ouder is, heeft Djeco ook meer dan genoeg mogelijkheden qua puzzels. En ook deze hebben een prachtige vormgeving. De puzzels voor oudere kinderen worden natuurlijk langzaam aan ‘plat’, maar de verpakking van Djeco puzzels zorgen ervoor dat je steeds weer weg blijft dromen bij de prachtige vormgeving. Als voorbeeld laten we je graag verpakking zien van bijvoorbeeld  de Djeco raket, de Djeco ijscowagen, Djeco brandweerauto en het Djeco aquarium. Deze puzzels hebben 16 stukjes en zijn geschikt voor een leeftijd vanaf ongeveer 3 jaar. Of de de Djeco Elise’s koets (mooie Djeco puzzel Prinses). Deze Djeco puzzel Prinses heeft 54 stukjes en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Ook wanneer je kindje toe is aan wat meer uitdaging kan gebruiken, is er voldoende keus. Djeco puzzels zijn namelijk ook te vinden als Djeco puzzel 4 jaar en Djeco puzzel 5 jaar. En niet alleen de Djeco puzzel Prinses Elise. De moeilijkheidsgraad zit hem in de hoeveelheid stukjes. Ga al naar gelang het kunnen van je kindje voor bijvoorbeeld voor de Djeco puzzel 60 stukjes of de Djeco puzzel 100 stukjes. Allemaal met hele mooie afbeeldingen en kleuren die je kindje stimuleren en motiveren om deze prachtige puzzels te maken.

Djeco puzzel 60 stukjes

Lees ook: Ouderwetse gezelschapsspellen in een nieuw jasje.

De Djeco puzzels zijn er dus is heel veel verschillende uitvoeringen. Allemaal even prachtig. Heel leuk om voor zelf te kopen, maar ook zeer geschikt om op een cadeaulijstje te zetten of cadeau te geven. Naast hun oogverblindende uiterlijk zijn de puzzels van Djeco ook nog eens allemaal heel vriendelijk geprijsd. En ook daar worden wij nou blij van!

 

Follow us!

PinIt