DJECO kaartenhouder en kaartspellen vanaf 3 jaar

DJECO Kaartenhouder en kwartet

Kwartet is een van de eerste kaartspelletjes die je met kleine kinderen kan spelen. Vaak hebben kleine kindjes moeite om de kaarten goed vast te houden, hierdoor vallen de kaarten uit de handjes. DJECO heeft hierop iets bedacht; een kaartenhouder. Ook heeft DJECO leuke kaartspellen voor bij de kaartenhouder. De kaartenhouder en leuke kaartspellen shop je bijvoorbeeld bij Dreumes Enzo.

DJECO Kaartenhouder Kat vanaf 3 jaar.

  Djeco Kaartenhouder Kat

Deze leuke kaartenhouder van DJECO in de vorm van een kat is een musthave voor elke peuter. Doordat peuters kleine handjes hebben, vallen vaak de kaarten. De kaarten klem je tussen de spinnige kat, zodat de kaarten goed blijven zitten. Geen kwartet kaarten meer die uit de handjes vallen met deze kaarthouder van Djeco. Deze kaartenhouder is voor kindjes vanaf 3 jaar.

Je shopt deze leuke kaartenhouder bij Dreumes enZo.

 

 

DJECO Kaartspellen

DJECO Kaartspel Misticat 3jr+

Naast de handige kaartenhouder heeft DJECO ontzettend leuke kaartspellen, zoals het spel Misticat. Het is een mooie variant op het ouderwetse zwarte pietenspel. Match de kaarten bijelkaar, heb jij twee kaarten die bij elkaar horen, dragen de poezen dezelfde outfit? Dan mag je die voor je op tafel leggen. Je trekt kaarten bij je medespelers en zij ook bij jou. Maar let op! Er blijft 1 kaart over, de poes met het masker. De speler die met deze kaart overblijft heeft verloren. Het kaartenspel heeft totaal 28 kaarten in een mooi stevig schuifdoosje. Het spelletje duurt ongeveer 10 minuten. Het kaartspel is voor kinderen vanaf 3 jaar en is voor 7,95 te koop bij Dreumes enZo.

DJECO Kwartet Mini Family 4jr+

Ook heeft DJECO een leuk kwartet. Het kwartet heet Mini Family en is voor kindjes vanaf 4 jaar. Iedere speler krijgt 5 kaarten, de overige kaarten gaan op een stapel, heb je direct een kwartet (hele familie bijelkaar) dan leg je deze op tafel. Het Spel begint, je vraagt aan een medespeler een kaart die je nodig hebt voor jouw familie, hebben zij deze niet dan trek je een kaart blind uit hun hand. Nu is de andere aan de beurt. Het spel is klaar zodra alle kwartetten gespeeld zijn. Er is een mooie tovenaars familie, zigeuner familie, spookjes en heksen. Het kwartet heeft in totaal 28 kaarten en is voor 7,95 te koop bij Dreumes enZo.

Op zoek naar meer speelgoed voor kleine kinderen vanaf 3 jaar? Kijk eens bij Dreumes enZo.

 

Follow us!

PinIt