Opa & Oma

Deze keer staat de blog  in het teken van Opa & Oma. Wij vinden namelijk dat de Opa’s & Oma’s ook in een keer in het zonnetje gezet mogen worden. Deze week daarom een blog vol met leuke vintage en nostalgie accessoires. Ook geven we leuke tips speciaal voor Opa’s & Oma’s wanneer er kleinkinderen komen logeren!

Wooly lamb Nachtlampje

Dit lieve nachtlampje in de vorm van een lammetje staat mooi in elke baby- en kinderkamer.
Het lammetje heeft parmantige wimpertjes en een wollig staartje

Ga naar Wooly lamb Nachtlampje.

TIP! Voor sommige kindjes kan logeren bij opa en oma heel spannend zijn. Een nachtlampje zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel op de logeerkamer.

 

De Liefste Opa & Oma Voorleesboek

Kinderboekjes Mijn liefste Opa & Oma

Deze leuke voorleesboekjes van Ruth Wielockx zijn al voor peuters vanaf 12 maanden.  Ga mee met Opa beer & Oma Beer en ontdek wat zij allemaal samen beleven. Gezellig zwaaien naar elkaar, hobbelen op schoot, samen een blokkentoren bouwen en nog veel meer.

Ga naaMijn liefste Opa en Mijn liefste Oma.

Tip! Houd je zoveel mogelijk aan het dagelijks ritme. Lees samen met je kleinkind een leuk boekje voor het slapen gaan

Lapin & Me pop Angela

Mooie zachte pop in roze met blauwe beren oortjes. Deze lieve dame draagt een zacht grijs jurkje met vintage borduursel en retro roesjes. Heeft geborduurde oogjes en zachte roze wangetjes. Leuk om op de baby- of kinderkamer neer te zetten als accessoire, maar ook is deze heerlijk zacht om mee te knuffelen.

Ga naar de Lapin pop Angela.

 

 

Spaarpot Tuimelaar Pop

En wat vind je van deze vintage spaarpotten? Deze spaarpotten hebben de vorm van een tuimelaar en een leuke vrolijke kleur.  De pop heeft blauwe oogjes en knoopjes op haar jasje.

Shop de Spaarpot tuimelaar geelroze en mint.

Follow us!

PinIt