DJECO Voor echte meisjes

Djeco speelgoed voor Meisjes. Ook heeft DJECO ontzettend leuk speelgoed voor meisjes. Van sieraden tot houten kaptafels. Maar ook leuke stickers of houten servies heeft DJECO speciaal voor meisjes. Zoals we van DJECO gewend zijn is al het speelgoed mooi vormgeven , kleurrijk en verpakt in een mooie verpakking.  Leuk om cadeau te geven! 

DJECO Sieraden

DJECO heeft leuke sieradendoosjes voor meisjes. In dit sieradendoosje zitten 3 armbanden, 2 elastiekjes en 1 ketting. De sieraden zijn in verschillenden kleuren verkrijgbaar: blauw, roze en paars. Alle sieraden zijn versierd met mooie kralen, bedeltjes en kwastjes en zitten verpakt in een mooi paars sieradendoosje. Welk prinsesje maak jij er blij er mee? De sieraden van DJECO kan je shoppen bij Dreumes enZo.

 

DJECO Houten Kaptafel

 

Houten Kaptafel Roze van Djeco. Het houten kaptafeltje heeft een spiegel en 2 laatjes. In de laatjes kunnen spulletjes en accessoires opgeborgen worden zoals de elastiekjes, een armband, een ring, lippenstift, nagellak en een borstel. Al deze accessoires zijn meegeleverd. Mooie houten kaptafel waar elk meisje uren lang kap- en opmaakplezier mee heeft! De kaptafel van Djeco shop je hier.

 

 

Djeco Muziekdoosje Bloemenmeisjes

 

Ook dit leuke Muziekdoosje is nieuw van DJECO. Het Muziekdoosje is gemaakt van hout. Mooi gemaakt rond muziekdoosje, wint het doosje op aan de onderkant en de bloemenwals van Tsjaikovsky is te horen. Zodra de muziek begint te spelen gaan de bloemenmeisjes dans

 

en. Het muziekdoosje werkt met magneten, deze draaien rond waardoor de bloemenmeisjes gaan dansen. Mooi gekleurd en geprint met bloemen. Naar ontwerp van Muriel Kerba. Het muziekdoosje van DJECO shop je bij Dreumes enZo.

 

Follow us!

PinIt