Djeco nachtlampje sneeuwbol

Wat een plaatjes zijn de Djeco sneeuwbollen! Als je op zoek bent naar een geschikt kraamkadootje of een origineel verjaardagskadootje, dan moet je echt eens kijken naar zo’n prachtig Djeco Nachtlampje. Er zijn drie verschillende varianten te krijgen, namelijk een ballerina, een hertje en een wat winters tafereeltje met een vosje en een meisje. Het liefst zou je ze alledrie bij elkaar zetten! De ballerina staat onder een soort bloemenprieeltje en danst er vrolijk in het rond terwijl de glitters in het rond vliegen en een steeds veranderend licht zich door de kamer verspreidt. Ook het hertjes staat in een vrolijk tafereeltje samen met een konijntje en een paddenstoel. Het meisje en de vos zitten knus tegen elkaar aan terwijl de sneeuw om hen heen dwarrelt. Hier maak je echt ieder kind blij mee. (En zelf kun je er ook niet vanaf blijven, wedden?) Wie heeft er vroeger niet een gehad, met kerst, of Pasen? Alleen die hadden niet ook nog eens een prachtige lampje.

Ballerina sneeuwbol

Prachtige dansende ballerina

 

 

Betoverend licht

 

De Sneeuwbollen van Djeco zijn voorzien van een timer en zullen vanzelf na 2 uur uitgaan. Dan ligt jouw kleintje allang in dromenland en droomt over de sprookjesachtige figuurtjes. Het licht in de bollen verandert langzaam steeds van kleur, waardoor het boeiend blijft om naar te kijken. De lampjes werken op batterijen. Leuk voor zowel kleine als grotere kindjes!

Nachtlampjes voor kinderen zijn tegenwoordig hip en hot, en verkrijgbaar in de meest schattige figuurtjes en vormen. Het is bijna meer een mooie accessoire in de kinderkamer, dan dat het functioneel gebruikt wordt . Veelal worden ze uitgevoerd met een led lampje en werken op knoopcel batterijen. Ook zie je ze steeds meer met een timer functie, zoals de nachtlampjes van Djeco zoals hierboven besproken. Wat natuurlijk wel erg prettig is, aangezien de batterijen vaak niet erg lang meegaan.

De nachtlampjes verspreiden door de led lampjes precies voldoende licht om bijvoorbeeld ’s nachts een voeding te geven aan de kleine en een luier te verschonen. En ze zijn niet te fel, zodat je kleine ook rustig in slaap kan vallen.

 

 

Djeco sneeuwbol Lila&Pupi

Sneeuwbol winter tafereel

Follow us!

PinIt