Kinderposters

ABC Poster Nederlands

ABC Poster Nederlands

Een poster in de babykamer of kinderkamer is een echte blikvanger.
Met een poster zet je de puntjes op de i in de pas ingerichte babykamer, en met één of meerdere posters in de kinderkamer kan je zo’n kamertje echt pimpen als je bijvoorbeeld niet meteen opnieuw wil schilderen of behangen.

Kinderkamer posters

Mijn eigen kids zijn echt dol op posters, en gelukkig niet alleen die van de bekende strip/netflix figuren, maar ook juist van de mooi geïllustreerde exemplaren.
We zitten in een overbruggingsfase tussen de kleuter kamer en de echte grote meiden kamer. En door een paar leuke kinderposters op te hangen hebben we er alvast een wat hippere uitstraling aan gegeven en zijn de dames weer helemaal trots.
Bijvoorbeeld de love you to the moon poster, hartstikke stoer, een engelse tekst.
Ook de ABC poster van Sara Brezzi prijkt aan de muur. Natuurlijk, ze zijn 7 en kunnen allang lezen, maar toch is het steeds weer leuk om alle letters met de woorden te benoemen, en dan vooral het ondeugende “nakie” plaatje blijft hilarisch.
Het woord quiche vinden ze nog een beetje lastig, maar heeft er wel toe geleid dat we een quiche gebakken hebben, en dus weer een nieuw recept kunnen toevoegen aan ons menu
Waar ABC posters al niet goed voor zijn!

Love you to the moon and back poster mint.

Love you to the moon and back poster mint.

Persoonlijk vind ik het het leukst om een paar kinderkamer posters met elkaar te combineren, of een poster met bijpassende ansichtkaarten en die dan inlijsten, super leuk!
Bij Dreumes enZo kan je bijvoorbeeld de nieuwe posters bestellen met illustraties van Bee Brown, een vrolijke en kleurrijke serie circus afbeeldingen, ook te krijgen als ansichtkaart. Een combinatie van poster en kaarten aan de muur geeft een geweldig effect.

Circus posters Bee Brown

Circus posters Bee Brown

Een poster is op meerdere manieren leuk op te hangen, bijvoorbeeld met masking tape, inlijsten of een posterdisplay behoren tot de mogelijkheden.
Laatstgenoemde is ook leuk zelf te maken, bijvoorbeeld met een oude houten broekhanger, poster ertussen klemmen en klaar!

 

Follow us!

PinIt