Leaves collectie Little Dutch

Natuurlijk zijn wij al langer fan van Little Dutch. Met hun  kleurrijke accessoires tover je de babykamer of kinderkamer van jouw kindje in no time om in een klein paleisje. En eigenlijk willen we dat natuurlijk allemaal. En of jouw voorkeur nou uitgaat naar sfeervol en warm, klassiek en rustig of juist kleurrijk en sprankelend, binnen het assortiment van Little Dutch vind je het allemaal. Sinds kort is de keuze uitgebreid met de hele leuke en hippe Leaves Collectie!

Little Dutch

Little Dutch is een merk dat inmiddels haar naam heeft gevestigd. En niet enkel in Nederland, maar ook ver buiten onze landsgrenzen. Haar visie is duidelijk: de producten zijn niet alleen functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Daarnaast zijn ze tijdloos en trendy. Grote voordeel hiervan is dat je eindelijk kunt blijven combineren en er niet snel op uitgekeken bent.

Leaves Collectie

Maar even terug naar de Little Dutch Leaves Collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Te weten: Mint leaves, Peach Leaves, White Leaves, Grey Leaves en Blue Leaves. Persoonlijk gaat onze voorkeur uit naar met name de mint, peach en white. Gebruik de White Leaves collectie bijvoorbeeld als basis van jouw babykamertje. Ga voor het prachtige beddengoed, zoals de kwalitatief zeer hoogwaardige wieg -en ledikantdekentjes en lakens. Deze producten zijn heerlijk zacht voor het huidje van je kind en zorgen voor extra slaapcompfort. Het katoen van Little Dutch is op een speciale manier geweven, waardoor het zijdezacht en vooral ook heel comfortabel aanvoelt.
Kies daar vervolgens items bij uit dezelfde collectie die er volledig op aansluiten. Zo kan je kiezen voor een White Leaves hanglamp als stralend middelpunt van het kamertje en kies een aankleedkussenhoes in dezelfde style.

Collectie white leaves

White Leaves

Collectie mint leaves

Mint Leaves

Collecie Peach leaves

Peach Leaves

Voeg wat kleur toe!

Mocht je liever voor iets meer kleur in het kamertje gaan, neem dan eens een kijkje bij de frisse Mint Leaves collectie of de warme Peach Leaves spulletjes. En niet enkel accessoires voor de babykamer zijn te krijgen. Het geheel maak je helemaal compleet met bijvoorbeeld de knuffeldoekjes uit deze lijn, een lekkere, warme wikkeldoek en hippe slabben. En mocht je niet uit je wensen voor de kraamcadeautjes komen, hiermee zit je altijd goed! Zowel om te krijgen als iemand anders cadeau te doen!

Wij zijn er al over uit, de Leaves collectie mag dit jaar niet ontbreken in de hippe babykamertjes van nu. Mocht je ook nieuwsgierig zijn geworden, neem dan snel een kijkje! De artikelen van deze collectie vind je bijvoorbeeld bij Dreumes enZo of Babypark.

Little Dutch mint leaves

Mint Leaves textiel

Collectie peach leaves Little Dutch

Peach Leaves babykamer

Collectie White Leaves

White leaves

 

 

 

 

Follow us!

PinIt