Lapin & Me lamp

Vintage is in. Oude tijden herleven en dat is overal te zien. Zo ook in de baby- en kinderkamers, kijk maar eens op Pinterest en verschillende kinderkamer webshops, bijvoorbeeld op Dreumes enZo. Ben je nog niet aangestoken met het vintage-virus, dan gebeurt dat daar vanzelf. Een lamp die je dan ook veel aan zult treffen is de Lapin & Me bunny lamp. Een soort kruising van een babymeisje en een konijn, in verschillende prachtige kleuren. Een prachtig vintage ontwerp voor een nostalgische sfeer in het kamertje van je kleintje. Door het vriendelijke uiterlijk van het lampje zal elk kindje meteen dol zijn op dit nieuwe vriendje of vriendinnetje.

lapin and me vintage

Vintage Pastel

 

De lampen van Lapin & Me worden uitgevoerd in mooie zachte pastel tinten, onze persoonlijke favoriet is de Lapin & me lamp roze.  Het ontwerp is geïnspireerd op een pop uit de jaren ’40. De lampen worden met de hand gemaakt in Duitsland, van warmte resistent kunststof en hebben daardoor stuk voor stuk een unieke uitstraling. Ze worden geleverd met een 12V adapter en zijn vervaardigd volgens de laatste Europese veiligheidsrichtlijnen en dus veilig voor je kindje.

Lapin & me lamp

Lapin & Me vintage roze

 

De lamp verdient een mooi plekje in de kamer, op een plank aan de muur, of gezellig naast het ledikant of bedje. Bijzonder functioneel want de lamp verspreidt een zacht schijnsel, ideaal om bij voor te lezen, of ’s nachts een luier te verschonen of een voeding te geven.  De Lapin and me lamp is een echte eyecatcher in de kamer en zal dag en nacht voor een veilig en knus gevoel zorgen. Want zeg nou zelf, het is toch een plaatje, zowel aan als uit?

 

 

Follow us!

PinIt