Indigo Jamm Houten Speelgoed

Brandweerauto Indigo Jamm

Indigo Jamm Houten brandweerauto

Ken jij het toffe, houten speelgoedmerk Indigo Jamm al? Ons hart heeft het in ieder geval gestolen. Wat hebben ze een geweldige collectie! Wij zijn zonder meer gevallen voor de charme en kwaliteit van dit speelgoed. 

Indigo Jamm Familiebedrijf

Indigo Jamm is een Brits familiebedrijf en genoemd naar hun huisdier en kinderen. Ze zetten zich in om veilig, duurzaam en leerzaam speelgoed te maken, welke wordt vervaardigd in fabrieken met een zeer hoge standaard voor gezondheid en veiligheid voor werknemers. Daarnaast hanteren zij een ethisch productiebeleid en werken enkel met natuurvriendelijke materialen.

Indigo Jamm speelgoed ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook nog eens een lange levensduur door de sterke kwaliteit natuurvriendelijk hout welke is gebruikt, het zogenaamde Rubberboomhout. Het zou dus zomaar eens kunnen dat wanneer je nu iets koopt voor jouw kleintje, dit de komende generatie doorgegeven zal worden. Daarnaast is rubberhout minder belastend voor het milieu en geef je zo niet alleen het speelgoed, maar ook een betere wereld door.

Leerzaam Houten Speelgoed

Indigo stimuleert met haar speelgoed de hand/oog coördinatie, de fijne motoriek en het rollenspel bij jouw kindje. Niet alleen leuk, maar dus ook nog eens leerzaam speelgoed. Neem bijvoorbeeld de Indigo Jamm Raceway Garage. Een houten garage is heerlijk om mee te spelen. Zo heeft deze garage een lift, tankstation en een reparatiecentrum en is maar liefst 3 verdiepingen hoog. Er zitten twee houten autootjes bij. Reken maar dat jouw kindje met deze garage uitgedaagd wordt om heerlijk te spelen, waarbij direct zijn hand/oog coördinatie en fijne motoriek worden uitgedaagd.

Of wat dacht je van het lieflijke Indigo Jamm houten theeserviesje? Deze bestaat uit een dienblad, 2 kop en schoteltjes, 2 lepeltjes, 1 schoteltje, een melk -en suikerpotje en 3 koekjes. Alles met een mooi retro design en prachtig beschilderd. Het is gemaakt van hout van de rubberboom en gefinished met prachtige verf op waterbasis. Ook dit product stimuleert op alle mogelijke manieren je kindje om heerlijk te spelen en traint tegelijk de oog/and coördinatie, de fijne motoriek en het rollenspel.

Indigo Jamm garage

Indigo Jamm Houten Auto Garage.

Houten theeservies Indigo

Indigo Jamm Houten Theeservies

Bekijk ook zeker eens de klassiek houten voertuigen set of het te schattige houten poppenwagentje? Of kijk eens naar de prachtige, stoere loopfietsjes of de robuuste houten brandweerauto.  Er is voor ieder wat wils en één ding is zeker, Indigo Jamm houten speelgoed staat garant voor urenlang speelplezier.

Kraamcadeau

Ook is het speelgoed van Indigo niet alleen leuk om te kopen, maar zeker ook om te krijgen. Zo is houten speelgoed met een lange levensduur en van duurzame materialen bijvoorbeeld ook geweldig als kraamcadeau!

Dit geweldige Houten Speelgoed shop je bijvoorbeeld eenvoudig online bij Dreumes enZo. 

 

Follow us!

PinIt