Kussens als decoratie in de kinderkamer

IJsjes kussen

IJsjes kussens

Heerlijk om de kinderkamer of babykamer te decoreren met kussens. En waar er voorheen alleen maar vierkante, hooguit rechthoekige kussens te krijgen waren, zijn er tegenwoordig een heleboel kussens te krijgen in verschillende vormen en maten. Met nog leukere prints erop.

IJsjes kussens, maan kussens

Zo vonden wij deze kussens in de vorm van een ijsje, maan of kat helemaal geweldig. Nu is de ijsjes vorm op zich niet zo bijzonder, maar de combinatie van materialen, kleuren en natuurlijk de handgeschilderde oogjes erop doen het helemaal.

Zo hebben de ijsjes kussens een gezellig printje op de stof van het hoorntje. Een aantal dragen een tutu rokje en op het hoofd is glitter kroontje te vinden. Ons is verteld dat deze kussens met de hand gemaakt zijn en hierdoor zijn ze prachtig van kwaliteit. De ijsjes kussens zijn leuk om op een plankje te zetten, maar natuurlijk ook mooi op het bed, in een stoel, samen met andere kussens in een leeshoekje. Kortom je kunt ze overal kwijt.

Zowel voor jongens als meisjes is er een mooi kussen te vinden binnen deze collectie. Mr. Mustache is uiteraard leuk in de jongenskamer, met zijn bolhoed en snorretje past hij hier precies tussen. En bovendien combineert dit kussen leuk in een monochrome kinderkamer.

Mr. Rabbit

Een ander bijzonder kussen wat we gevonden hebben is wel het mr. Rabbit kussen. De poster mr. Rabbit is al heel

MR. Rabbit kussens

Mr. Rabbit kussen

erg succesvol, maar nu is deze collectie uitgebreid met een prachtig zacht fluwelen kussen. Aan de ene kant van het kussen vind je een mooie grafische print in grijs. De andere kant showt Mr. Rabbit. Een geweldig konijn, gemaakt van streepjes met een brilletje op z’n snuf in mintgroen.

De posters van Mr. Rabbit, de ansichtkaart en het kussens vind je in de collectie bij Dreumes enZo.

Nobodinoz

Vanuit het zonnige Spanje is daar de collectie van Nobodinoz (spreek uit nobody knows). Een uitgebreide collectie met kinderkamer textiel in trendy prints en fijne materialen.  De nieuwe collectie is gemaakt van een heerlijk fluffy materiaal en uitgebracht in prachtige kleuren. Nobodinoz vind je onder andere bij PSikhouvanjou.

Nobodinoz

Nobodinoz

Follow us!

PinIt