Pandabeer in de baby- of kinderkamer

Langzaam aan komt er een nieuwe trend opzetten in de baby- en kinderkamer. De pandabeer snuffelt in steeds meer kamertjes rond in verschillende gedaanten. Je komt het pandabeer tegen op lampen, posters, kinderkoffertjes, in de vorm van pandabeer nachtlampjes. Beddengoed met panda’s er op, ansichtkaarten, en puzzeltjes. Je ziet ze steeds meer verschijnen.

panda inspiratie

panda inspiratie

De pandabeer is populair voor de kinderkamer, zeker nu het zwart-wit ook steeds meer een heel trendy kleurstelling is voor de kinderkamers van deze tijd. Steeds meer mensen kiezen voor deze “monochrome” stijl, en zo’n schattig pandabeertje past daar absoluut heel goed tussen.

 

Panda nachtlampje

Nachtlampjes zijn momenteel heel erg populair omdat ze in zoveel verschillenden schattige soorten te krijgen zijn, en ideaal voor op de kamer van de kleine vanwege het zachte licht. Een nieuwe variant is het panda nachtlampje, en zijn vriendje de polar beer. Een panda heeft toch altijd een heel erg schattig uiterlijk en staat dan ook super leuk in elke baby of kinderkamer.

nachtlampje pandabeer

nachtlampje pandabeer

Wil je meer van de pandabeer in de kamer? Nou, dat kan! Wat dacht je van een leuke poster met een pandabeer, of een schattig panda servies of lunchbox. Vond je het nachtlampje leuk, dan is er ook nog een prachtige hanglamp pandabeer te koop op dreumesenzo.nl.

Het servies van Eef Lillemor vinden we echt ontzettend leuk, het bestaat uit een bordje, een kommetje en een bekertje met een lieve panda erop afgebeeld. En de lunchtrommel van Suzy Ultman is ook té cute..

Servies Eef Lillemor panda

Servies Eef Lillemor panda

Lunchbox pandabeer

Lunchbox pandabeer

 

 

 

Pandabeer Poster

We hebben al eerder geschreven over posters in de kinderkamer, en hoe ze de kamer in een handomdraai kunnen veranderen. Ben je nu helemaal weg van de pandabeer in de kinderkamer, dan kan zo’n schattige poster natuurlijk niet ontbreken!

Panda poster

Panda poster

Poster dreaming panda

Poster dreaming panda

 

 

 

 

 

Follow us!

PinIt