Little Dutch speelgoed van hout Wooden toys

Little Dutch Speelgoed, Wauw! We vonden de nieuwe collectie van Little Dutch al helemaal te gek, maar nu kunnen we ook nog vertellen over het nieuwe houten speelgoed van Little Dutch dat eind dit jaar op de markt komt. Een uitgebreid houten speelgoed assortiment in de liefste pasteltinten. Spread the cuteness around your house want dit te gekke houten speelgoed mag niet opgeruimd worden!

Houten speelgoed voor jongens en meisjes

Het assortiment houten speelgoed van Little Dutch is speciaal gemaakt voor onze kleine jongens en meisjes, om ze te laten genieten van urenlang speelplezier. Al het speelgoed is geschilderd in mooie zachte pasteltinten en voorzien van schattige tekeningen en figuurtjes om de fantasie te stimuleren. Een aantal items zullen we hier voor je uitlichten.

Lees ook: Little Dutch adventure blue

Blokkentrein Little Dutch

Dit prachtige blokkentreintje stimuleert de fantasie en de motoriek van je kindje. Het treintje bestaat uit drie toestellen met daarop verschillende vormen blokjes, waarvan sommigen met cijfers zodat ook het tellen gestimuleerd wordt. De blokkentrein voor meisjes is roze met mint, en beschilderd met bloemetjes en hartjes. Het blokkentreintje voor jongens is blauw met mint, en beschilderd met stoere sterren.

Houten treintje blauw Little Dutch

Little Dutch blokkentrein blauw

Little Dutch treintje voor meisjes

Little Dutch Wooden train Pink Blossom

Houten stapelblokken

Ook de houten stapelblokken zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Één voor jongens en één voor meisjes. Ook beschilderd in stoer blauw en lief roze. De set houten stapelblokken bestaat uit vier blokken, met uitgesneden vormen om blokjes in te stoppen. Bouw een mooie toren, leer tellen tot vier en stop de blokjes in de juiste vorm. Gegarandeerd urenlang speelplezier.

Little Dutch houten stapelblokken roze

Little Dutch stapelblokken hout

Little Dutch stapelblokken hout

Little Dutch stapelblokken blauw

Stapelblokken mixed stars little Dutch

Houten blokkenkar blauw

Houten blokkenkar Little Dutch mixed stars blue

 Little Dutch Speelgoed houten blokkenkar

Neem al je blokken mee en bouw ze waar je maar wilt met deze gave houten blokkenkar van Little Dutch. In de blokkenkar zitten genoeg blokken om naar hartenlust te bouwen en bovendien helpen ze je kindje ook nog met de eerste stapjes. De blokken kar is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. En uiteraard is ook deze in twee kleuren; mixed stars blue en blossom pink. Deze blokkenkar en al het andere houten Little Dutch speelgoed shop je onder andere bij Dreumesenzo.nl

 

 

Follow us!

PinIt