Petit Monkey, Nieuw Speelgoed

Stapelblokken Petit Monkey

Stapelblokken Petit Monkey

Petit Monkey is het nieuwste speelgoed merk van 2016. Een startende speelgoed collectie uit de keuken van Psikhouvanjou. Petit Monkey Speelgoed is kleurrijk en uiteraard voor kleine apen.

Memory Petit Monkey

Een mooi memory spel met de vrolijke illustraties van Helen Dardik. Maar liefst 72 kaartjes met vrolijk gekleurde tekeningen verpakt in een leuke doos. Een ideal spel voor kindjes vanaf 3 jaar oud. Wie verzameld zo snel mogelijk alle paren bij elkaar? Memory Helen Dardik bestel je voor € 9,95 hier.

Stapelblokken Petit Monkey

De stapelblokken van Petit Monkey zijn maar liefst 89 cm hoog, zodra je ze allemaal opelkaar zet. Een leuk spel waar kindjes vanaf 1 jaar mee kunnen spelen. De stapelblokken zijn ook vrolijk gekleurd met de tekeningen van Helen Dardik. In totaal zijn er 10 blokken, waarbij de grootste 13.5×13.5 cm is en de kleinste 4.5cm in het vierkant. Ze worden verpakt in een mooie doosjes van 15 x15 x15 cm met een handig koortje eraan.

Dieren Lotto Helen Dardik

De dieren lotto van Petit Monkey is een klassiek beeld matching en soort van Memory in 1. Een leuk spel voor jonge

Dieren Lotto Petit Monkey by Helen Dardik

Dieren Lotto Petit Monkey by Helen Dardik

kinderen met 4 speelborden. Er is een bos, in de zee, jungle of die met wilde dieren, iedere speler kiest zijn Eigen bord. En de 24 kleine kaartjes met geweldige tekeningen van Helen Dardik worden omgedraaid op tafel gelegd. De eerste speler kies als eerste een kaartje en draait deze om. Ligt hij op je Eigen bord? Dan leg je hem erop, zo niet, dan gaat het lotto speelkaartje weer omgedraaid terug op tafel. Aan de andere spelers nu natuurlijk om deze goed te onthouden. Een prachtig spel met mooie plaatjes. Leuk om te spelen met kindjes vanaf 3 jaar. Kijk hier voor: Dieren Lotto Helen Dardik.

De animals mix & match puzzeltjes zijn ook superleuk van Petit Monkey. Maak de gekste outfits of maak de dieren compleet af. Welke staart hoort bij welk dier? En welke kleding hebben zij aan? 24 stukjes waarmee je in totaal 8 dieren kunt maken. Leuk puzzel spel met tekeningen van Helen Dardik.

memory_game_pmg001_atmos_web

Memory Petit Monkey

 

 

Follow us!

PinIt