De leukste schoencadeautjes

Wij zijn bij Hippekamer enZo druk bezig geweest met zoeken van de leukste schoencadeautjes voor sinterklaas. We kwamen er veel tegen en hebben daarom voor jullie een selectie gemaakt. Hieronder de leukste schoencadeautjes op een rijtje! 

Wooly lamb Nachtlampje

Bij Dreumes enZo kwamen we dit leuke nachtlampje tegen. Het nachtlampje is in de vorm van een lammetje. Je shopt dit lieve nachtlampje al voor €12,95. Wooly Lamb kijkt schattig en een tikkie eigenwijs uit z’n oogjes. Het heeft parmantige wimpertjes en een wollig staartje. Het nachtlampje geeft wit licht en heeft aan de onderkant een aan/uit knopje. Het lampje bevat een timer, het gaat na 20 minuten vanzelf uit. Je shopt dit lieve nachtlampje hier.

 

Djeco stickers op rol Lucille

Ook vonden we deze leuke stickers op een rol van DJECO. Op deze rol met stickers zitten maar liefst 1000 stickers en koop je al voor €3,50. De stickers zijn leuk om van alles mee te versieren, jouw tekeningen worden nog mooier met deze leuke Lucille stickers van DJECO. Op de stickers zijn versierd met mooie kleuren en hebben hier en daar glittertjes. De stickers shop je hier.

 

 

 

Djeco Sieradendoos

Sieradendoosje met paarse sieraden van Djeco. In het sieradendoosje zitten 3 armbanden, 2 elastiekjes en 1 ketting. De kleuren van de sieraden zijn paars, oranje en roze. De sieraden zijn versierd met mooie kralen, bedeltjes en kwastjes en zitten verpakt in een mooi paars sieradendoosje.  Het sieradendoosje shop je bij Dreumes enZo voor maar €10,95.

 

DJECO Speelgoed Jungle dieren 18mnd+

 

Djeco speelgoed boerderij dieren voor kinderen vanaf 18 maanden. Deze felgekleure boerderij dieren zijn gemaakt van kunsstof, voelen prettig aan en kunnen zo mee in bad! De set bestaat uit 7 verschillende dieren: hond, kip, paard, konijn, kat, koe en een varken. Elk diertje heeft een andere felle kleur. Alle diertjes kan je makkelijk bewaren in de plastic koker.  Deze leuke diertjes shop je voor €10,95 bij Dreumes enZo.

 

 

 

 

Follow us!

PinIt