LUMA babyverzorging | Hippe babytextiel en verzorging

Een redelijk nieuw merk voor de verzorging van je baby is LUMA babyverzorging. Een mooi en betaalbaar babymerk met een uitgebreid assortiment babyverzoring en babytextiel. In 2010 is LUMA babycare geboren als “zusje” van het Nederlandse merk bébé-jou met ruim 30 jaar ervaring in het maken van bad- en verzorgingsproducten voor baby’s en peuters. De collecties zijn goed met elkaar te combineren en passen in iedere babykamer, en daarbij ook nog eens heel voordelig geprijsd! Denk aan complete badsets, billendoekjes boxen en aankleedkussenhoezen. Alles uitgevoerd in strakke dessins en zachte materialen. We laten je hier kennis maken met dit fijne merk.

LUMA babyverzorging en babytextiel

LUMA babyverzorging collectie Misty Mint

LUMA babytextiel

Alle LUMA producten worden met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Nederland. Er wordt alleen gekozen voor de beste materialen en grondstoffen. Zo zijn de toegepaste kunststoffen recyclebaar en vrij van weekmakers. Al het babytextiel van LUMA is heerlijk zacht voor je kleintje en voorzien van het Oeko-Tex label. Dit label waarborgt dat het product gemaakt is van materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van kinderen.

 

Lees Ook: Veertjes Babykamer

 

 

Het babytextiel van LUMA wordt gemaakt van heerlijk zachte jersey en fijne badstof. Ze maken verschillende collecties in trendy kleuren en laten dit terugkomen in alle producten zodat je fijn kan combineren. Heerlijk samen badderen was nog nooit zo leuk, na het verzorgen op het zachte aankleedkussen en daarna een fijn badjasje aan om nog even samen te knuffelen.

Aankleedkussenhoes mint LUMA

LUMA textiel aankleedkussenhoes misty mint

LUMA babytextiel

Babybadjas badstof LUMA

LUMA babytextiel

Heerlijk zacht LUMA babytextiel

Babyverzorging LUMA

Onder babyverzorging wordt verstaan al hetgeen dat je nodig hebt om je baby te verzorgen. Hierbij kun je denken aan een badje, een thermometer, een potje, manicuresetje en bijvoorbeeld een borstel en een kammetje. De producten uit de verzorgingslijn van LUMA babyverzorging zijn allen strak vormgegeven en handig in gebruik. Er is gebruik gemaakt van uni kleuren, en daarmee bedoelen we geen printjes. Zo staat het in iedere babykamer op zijn plaats, wat je thema ook is.

 

 

 

 

 

Luma Roze Babyspullen

Luma Roze

Luma roze babykamer

Luma Roze Babykamer

Luma Baby grijs wit

Luma Baby grijs wit

Luma aankleedkussenhoezen

Luma aankleedkussenhoezen

Follow us!

PinIt