Tipi Babykamer met Indianen Inspiratie

Tipi Kapstok

Tipi Kapstok

Tipi Babykamer inspiratie, wat leuk! Steeds vaker zien we ze voorbij komen de tipi tenten. Waar het begon met een letterlijke tipi speeltent, zie je de tipi tenten nu op heel veel plekken terug komen. Op kinderkleding, babyspullen of bijvoorbeeld deze leuke tipi kapstok.

TIPI Babykamer maken

Maar hoe maak je nu een babykamer geïnspireerd op tipi tenten en Indianen? Er zijn hier veel mogelijkheden voor. Je kunt het heel strak houden, tipi, indianen alles in zwart met wit. Mooi en helemaal van

elodie details speelkleed

Speelkleed Elodie

deze tijd, maar niet iedereen houdt hiervan. Natuurlijk kun je ook voor kleuren kiezen, voor meisjes zijn er heel veel pastel kleuren te combineren met tipi tenten en meer indianen accessoires. Of wat dacht je van de kleuren oud roze met goud. Zo zie je hier op de foto van Elodie Details een mooie tipi tent met veel accessoires en het prachtige Elodie Speelkleed.

Combineer de pastelkleuren bijvoorbeeld met zacht groene muren en witte meubels. Zo maak je een prachtige klassieke meisjeskamer met hippe items van nu.

Ook zijn er leuke tipi wandplanken te vinden. Leuke houten wandkastjes die je gemakkelijk in elkaar zet en aan de muur hangt.

Jollein hydrofiel tipi

TIPI Hydrofiele Luiers

Ook vonden we mooie hydrofiele luiers met tipi tenten erop. Heel hip in wit met zwart. Tevens binnen deze verzorgingslijn grote hydrofiele doeken en en washandjes. Daarnaast staat er ook nog een waskussenhoes op de verlanglijst.

De muren versier je met tipi muurstickers of kies een mooi behang met pijlen, indianen of uiteraard tipi tenten. Zo maak je eenvoudig zelf je eigen tipi babykamer.

Wil je graag een eigen tipi tent kopen voor in de kinderkamer? Kijk dan vooral eens in de collectie van Nobodinoz.

Nobodinoz heeft een uitgebreide collectie aan verschillende tipi tenten voor grote en kleine mensjes in allerlei kleuren. Zo zijn er hippe zwart wit varianten, maar natuurlijk zijn er ook lieve pastel tinten.

 

 

Follow us!

PinIt