Djeco muziekdoosjes

Muziekdoosje Djeco sprookjeskoetsDjeco heeft een ruime keuze aan prachtige muziekdoosjes. De muziekdoosjes van Djeco zijn muziekdoosjes van hout en stuk voor stuk prachtig geïllustreerd en vormgegeven. Niet alleen een lust voor het oor – waar het bij een muziekdoosje uiteraard om draait – maar ook absoluut een lust voor het oog. Een muziekdoosje mag eigenlijk niet ontbreken als mooie Babykamer of Kinderkamer accessoire. Veel meisjes dromen weg bij een dansend prinsesje op prachtige klassieke muziek, maar ook veel jongetjes kan je blij maken met een mooie muziekdoos. Daarnaast helpt een muziekdoosje om je kindje een veilig en vertrouwd gevoel in zijn eigen kamertje te geven. Hij zal makkelijker in slaap vallen en doorslapen. 

Muziekdoosjes uit de Little Big Room collectie

Wij zijn helemaal fan van deze twee Djeco muziekdoosjes. Deze doosjes komen uit de Little Big Room collectie van Djeco. Je kleine meisje zal helemaal wegzwijmelen bij deze muziekdoosjes met prachtige muziek. Met name de geweldige vormgeving wanneer het muziekdoosje dicht is, laat ons hart sneller kloppen. Wanneer je het doosje open zet is er ook nog eens genoeg ruimte om je meest waardevolle schatten op te bergen. Een speciaal plekje voor ringetjes en onderin zit een handig laatje. Zodra het doosje opengaat, begint het figuurtje rondjes te dansen voor het spiegeltje. Ga voor de Djeco Muziekdoosje Unicorn of het Djeco Muziekdoosje Sprookjeskoets.

Djeco muziekdoosje Unicorn Muziekdoosje Unicorn Djeco

Djeco Sprookjeskoets muziekdoosje Sprookjeskoets Djeco

Lees ook: Prachtig vormgegeven puzzels van Djeco

Andere muziekdoosjes van Djeco

Uiteraard heeft Djeco nog meer keuze qua muziekdoosjes. Ken je bijvoorbeeld de ronddraaiende muziekdoosjes met prachtige ‘dansende’ figuurtjes erop? Hierin kan je niks opbergen, maar zijn prachtig om naar te kijken. Mooi gemaakt ronde muziekdoosje. Wanneer je het doosje aan de onderkant opwindt, beginnen de figuurtjes op de muziek te dansen. Keuze uit verschillende figuurtjes met verschillende melodieën. Voor ieder wat wils; Djeco Dansende Meisjes, Woodland beestjes, Dansende Bloemenmeisjes, het muziekdoosje Space, Dansende Hondjes en het muziekdoosje Dansende Tweeling Katjes.

 

Dansende figuurtjes Djeco muziekdoosjes

 

Ook kent Djeco de vierkante muziekdoosjes die je aan de zijkant kan opwinden. Deze muziekdoosjes zijn iets meer bekend en ook geweldig mooi om te zien. Ga voor het Djeco Muziekdoosje Hertje, Djeco muziekdoosje Konijn of Djeco muziekdoosje Ballerina. Allemaal heel mooi om te zien. Ieder met hun eigen karakteristieke figuur, illustratie op het doosje en eigen muziekje.

Lees ook: Roze houten speelgoed; klassiek en prachtig

Duurzame, houten muziekdoosjes Djeco

Djeco Muziekdoosjes van hout; om naar te kijken en je te verwonderen over prachtige bewegende figuurtjes. Ideaal om schatten in te bewaren of ontspannen bij in slaap te vallen. Ideaal als mooie babykamer of kinderkamer accessoire. Geschikt vanaf ongeveer 2,5 à 3 jaar. Muziekdoosjes van Djeco is door hun duurzame karakter een cadeau welke jarenlang bewaard en gekoesterd zal worden!

Follow us!

PinIt