Ben jij al bekend met Janod?

Janod LoopfietsKen jij het merk Janod al? Janod is in 1970 opgericht in Frankrijk. Bij velen al bekend, maar verovert nu pas echt de harten op de Nederlandse markt. En zeker niet voor niets, want wat een prachtig speelgoed maakt Janod! Mooi Houten Speelgoed dat kinderen uitdaagt heerlijk te spelen en zich te ontwikkelen. Het speelgoed van Janod is niet alleen geliefd bij kinderen. Door haar eigentijdse vormgeving en hoogwaardige kwaliteit worden ook ouders er heel erg blij van.

Duurzaam en hoogwaardig houten speelgoed

In het begin van hun bestaan, richtte Janod zich vooral op traditioneel speelgoed en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste merk houten speelgoed in Frankrijk. Janod richt zich op kinderen in de leeftijd van 12 maanden tot een jaar of 10.
Net als bijvoorbeeld Djeco, blijft ook Janod ook steeds vernieuwen, elk jaar verschijnen er zo’n 150 nieuwe spellen en speelgoedproducten op de markt. En alles is stuk voor stuk prachtig!Het speelgoed is innovatief, kwalitatief hoogwaardig en ook nog eens duurzaam. Het speelgoed draagt het FSC label, waarmee Janod ook nog eens stilstaat bij de toekomst van het kind.

Janod houten raket

Misschien zegt het merk Janod je niet direct iets, maar de Janod houten raket vast wel! Deze raket blijven we dan ook steeds terugzien in de kraamcadeau top 10. Zet hem in de eerste maanden van je kindje zijn leventje als geweldige babykamer accessoire op de kast en wanneer je kindje oud genoeg is om er zelf mee te spelen, staat hij garant voor heel wat uurtjes speelplezier.

Het leuke aan Janod speelgoed is ook dat het eindeloos te combineren is met elkaar. De kenmerkende manier van ontwerpen zorgt ervoor dat het gewoon allemaal lekker bij elkaar past. Daarnaast stimuleert het de fantasie van je kindje. Een ideaal merk om de hele collectie van te verzamelen dus!

Lees Ook: Djeco

Geweldige houten muziekinstrumenten

Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de leuke muziekinstrumenten uit de confetti collectie. Geweldig is de Kindertrommel. Houdt jouw kindje van lekker trommelen? Dan is deze trommel een uitkomst. Het ontwikkelt het ritmegevoel en de trommel is precies groot genoeg om tussen de knietjes van een peuter te passen. Of neem de Kindergitaar. De 4 nylon snaren geven een goed geluid en samen met de mogelijkheid tot stemmen succes verzekerd voor een hoop muziek. De gitaar is precies lang genoeg om voor een peuter/kleuter heerlijk op te tokkelen. Toch de voorkeur voor een iets simpeler instrument? Kijk dan eens naar de Kindertamboerijn. Het strakgespannen vel geeft een goed geluid en samen met de cimbalen succes verzekerd voor een hoop muziek. Een leuk speelgoed instrument voor kinderen vanaf 3 jaar.

En zo is er nog veel meer geweldig speelgoed van Janod. Te veel om op te noemen! Zowel voor de allerkleinsten als wat oudere kindjes is er uitdagend, kwalitatief hoogwaardig en ontzettend leuk om te zien Houten speelgoed verkrijgbaar. Leuk om te kopen, maar zeker ook om cadeau te doen. De gelukkige zal zonder meer blij verrast zijn met dit prachtige Houten Speelgoed. Wil je eens rustig neuzen tussen de verschillende mogelijkheden? Neem dan vooral hier eens een kijkje!

Follow us!

PinIt