Kippins: stoer en stijlvol knuffeldoekje!

Knuffeldoekjes

Geweldige vriendjes van Kippins

Wat is een baby zonder knuffeldoekje? Vanaf dat ze heel klein zijn, hebben ze snel een voorkeur voor sabbelen. Op een stukje hydrofiele luier, frummelen aan één of ander label, of tutten met de wiegdeken. Vaak krijgt je kindje voor een bepaald ’tutvoorwerp’ een voorkeur en zal die het liefste nog jaren met zich meedragen om mee te tutten. Voordat je vastzit aan een vieze oude zakdoek, kan je tegenwoordig kiezen voor geweldige knuffeldoekjes van Kippins. Daar waar vroeger niet zo heel veel keuze was op dit gebied, hebben de tutdoeken de laatste jaren een ware metamorfose ondergaan. Neem nou bijvoorbeeld de knuffeldoeken van Kippins!

Het merk Kippins

Deze waanzinnige, coole vriendjes zijn afkomstig uit Australië en daar al jarenlang een dikke hit. Logisch vinden wij, want wat zijn ze leuk! En nu ook hier verkrijgbaar bij Dreumes enZo. Bij het ontwikkelen van deze doekjes, is de ontwerper Hev geïnspireerd door de natuur, wilde fantasieën en mooie, legendarische verhalen.

Al deze aspecten vind je terug in deze knapperds die zullen rocken in het babybedje! Ze bestaan uit een ‘stam’ van 7 vriendjes. Zo is er een tijger, poes, flamingo, beer, aap, konijn en een zebra. Ze zijn allemaal geweldig om te zien met gewaagde, maar simpele en eenvoudige prints met veel contrast. Hierdoor zijn de kleinste baby’s al in staat om het knuffeldoekje te onderscheiden van al het andere om zich heen. Precies zoals Hev het voor ogen had tijdens het ontwikkelproces.

Stoer, stylish èn organisch

Tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje zocht Hev een organisch knuffeldoekje dat matchte aan haar hippe en trendy uitgezochte babykamer en babykleding. Echter kon ze deze nergens vinden en zo is Kippins ontstaan. Hev zelf zegt erover: “Knuffeldoekjes worden echt als een lid van de familie, dus kan je ze net zo goed lekker stoer en stylish maken.”

Daarnaast staan Kippins ook nog een voor mens -en milieuvriendelijk, zijn ze volledig GOTS gecertificeerd, gemaakt van 100% biologisch katoen en handbedrukt met een biologische inkt. Niet eentje is daardoor hetzelfde en dat is nou net zo leuk eraan.

Veilig en warm

Heerlijk slapen met een vriendje.

Hippins knuffeldoekje poes

Knuffeldoekje poes

Tip van de dag

De knuffels staan garant voor jarenlang speel -en knuffelplezier en zal samen met jouw kindje de mooiste avonturen gaan beleven. Vaak worden de doekjes gegeven in de baby -of peuterjaren van een kindje en de kans is zeer groot dat je kindje zich heel erg aan het vriendje gaat hechten. Super voor een gevoel van veiligheid en rust, maar het brengt ook een risico met zich mee. Je kindje zal zijn lievelingsdoekje overal mee naar toe willen nemen. En hoe zorgvuldig je het kleine vriendje ook in de gaten houdt, de kans bestaat dat er eens een moment komt dat hij kwijt raakt. Onze tip van de dag? Shop twee identieke knuffels. Zo heb je altijd een reserve. Ook als je zijn knuffeltje bijvoorbeeld een keertje wilt wassen.

Benieuwd naar deze gave vriendjes? Neem dan gerust een kijkje hier. Kippins heeft naast deze knuffeldoekjes ook nog prachtige andere producten, zoals bijvoorbeeld coole rammelaars!

Follow us!

PinIt