GoBabyGo bij Mijn Babyboetiek

Gobabygo Maillot

Gobabygo Maillot

Soms kom je van die dingen tegen op internet waarvan je denkt; “Waarom was dat er niet, toen ik het nodig had.” GoBabyGo is er daar 1 van. Hele mooie baby leggings, sokjes en kneepads met antislip erop.

GobabyGo Leggings

Superhandig lijken me deze, mooi gekleurde leggings met antislip kussentjes op de knieen, zo kruipt jouw kleintje heerlijk in het rond, zonder te glijden. Wel zo fijn, want een stabiele ondergrond is best handig als je zelf nog klein en een beetje wiebelig bent.

Er is goed nagedacht over de leggings van GoBabyGo, normaal gesproken dragen babytjes vaak een maillot, maar zo snel als die kleintjes groeien zijn ze daar natuurlijk ook heel rap uitgegroeid, de legging combineer je handig met sokjes. Zo gaat het geheel veel langer mee! Sokjes hebben ze ook in de collectie van GoBabyGo en natuurlijk zijn deze ook met antislip gemaakt.

GoBabyGo Kniepads

Nog handig in deze collectie zijn de kniepads. Een soort mini beenwarmers voor baby’s die je over de knietjes

gobabygo kniepads

gobabygo kniepads

schuift. Zo kun je zelf de legging of maillot bepalen en schuif je met gemak de hippe kniepads er overheen. Fijn, want zo is de maillot beschermd tegen al dat geschuifel over de vloer en bovendien ziet het er ook nog eens lekker hip uit.

We vonden het merk GoBabyGo bij Mijn Babyboetiek. Een heerlijk online winkeltjes vol fijne nostalgische babykleertjes, speelgoed, doopkleding en meer benodigheden voor je baby. De artikelen stralen stuk voor stuk rust en warmte uit.

Ook fijn om te weten is dat Mijn babyboetiek gratis verzend vanaf € 30,-.

Zo is er een categorie met heerlijk warm Merino wol gemaakte kleding, dat is toch wel kleding die nu in deze koude periode prima van pas komt.

Maar ook kun je er terecht voor inbakerdoeken in mooie naturel tinten. Of fijne zachte kleding setjes in cadeau verpakkingen.

Al met al prachtige baby artikelen die allen gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Wel zo fijn, als je kindje gekleed is in kleding die zorgt voor een gezonde start.

Kijk ook eens naar: Tipi Babykamer maken.

 

Follow us!

PinIt